Další rána pro Kuchařovou? Zlomené rodinné prokletí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Další rána pro Kuchařovou? Zlomené rodinné prokletí

Taťána Kuchařová se Gregorové moc nelíbila
Taťána Kuchařová se Gregorové moc nelíbila (archiv Blesku)

Tak to se nečekalo! Daniela Písařovicová (43) a Hana Gregorová (69) si výjimečně padly do oka. Přestože je všeobecně známo, že Gregorová mívá k partnerkám Ondřeje vždy výhrady, Písařovicové udělila milost! To se Taťáně patrně líbit nebude!

I když nese titul nejkrásnější ženy planety z roku 2006, u Gregorové to na postup na výsluní nestačilo! Na adresu Kuchařové (34) bez servítků prohlásila: „Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního“. Je také známo, že se oběma dámám nikdy nepodařilo navázat vřelý vztah a jedna druhou nevyhledávala! 

Striptér v Inkognito rozdivočí Bezděkovou a Písařovicovou!

Video se připravuje ...

Teď je ale všechno jinak. Písařovicová do rodiny zapadla. Na premiéře muzikálu Slunce, seno, jahody se totiž střetla nejen se svou potenciální tchyní, ale i s Ondřejovou sestrou Rolou a o nevraživosti nemohla být řeč. Všechny dámy se spolu smály, přátelsky se objímaly a bylo vidno, že se dobře baví. 

„Ondrovu maminku jsem na premiéře neviděla poprvé. Byly jsme představeny už dříve. Víc k tomu ale říkat nechci,“ vyjádřila se Písařovicová pro ŽivotvČesku.cz po akci. Podobně se vyjádřila už dříve Gregorová. „Znala jsem ji už předtím. A když je šťastný můj syn, tak já také. Myslím, že je to hezká a chytrá holka,“ netajíila se svými sympatiemi vůči moderátorce Hana Gregorová. 

Půvabná Daniela Písařovicová prolomila tabu: Řeknu vám proč nemám chlapa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.