Písařovicová bez zábran! Ondřejova reakce na orgie se striptérem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Písařovicová bez zábran! Ondřejova reakce na orgie se striptérem

Daniela Písařovicová se pěkně prokecla
Daniela Písařovicová se pěkně prokecla (archiv Blesku)

Tichá voda břehy mele a distingovaná Daniela Písařovicová (43) to jen potvrzuje. V pořadu Inkognito se totiž ukázalo, že moc dobře ví, jak to chodí na takovém striptýzu. Brzobohatý (39) jen zíral...

Pořad Inkognito je plný překvapení. Tentokrát do studia přišel jistý Radek, který se živí svým vlastním tělem - je totiž striptér, a právě to měla porota, ve které tradičně sedí Jakub Prachař (37), Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý, uhádnout. Nejblíže byl speciální host, modelka Andrea Bezděková (27). Ta povolání začala tušit poměrně brzy a na hosta vyslala sérii dobře mířených otázek. 

Ondřej Brzobohatý má jasnou: Rozvodovou válku s exmanželkou Táňou by rád ukončil!

Video se připravuje ...

„Objednávají si vás spíše ženy? A jste pouze lehce oděn," ptala se například. To už se chytla i Písařovicová! „Když má na začátku na sobě toho policajta, tak není lehce oděn. To je těžce oděn,“ reagovala pohotově. Moment překvapení pro Brzobohatého. „Jo policajta, aha,“ rýpnul si. Písařovicová se sice snažila vymyslet úhybné manévry, že tuto praxi zná jen z vyprávění od kamarádek, ale bůh ví, jestli jí někdo skočil na špek. Ondřej to tedy rozhodně nebyl. „Jo, to určitě!“ prohlásil ironicky. 

Daniela ale nezklamala ani v dalších minutách vysílání, kdy vyzvala Prachaře, Brzobohatého a moderátora Libora Boučka (41), aby popřemýšleli také o nějakém vystupování podobného charakteru. „Pánové, vy byste mohli založit nějaké pěkné trio!“ podělila se o svoji myšlenku. 

Levnější benzin na 4 měsíce! Rakušan o uprchlících, a Kuchařová o nevěře exmanžela

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Alva
25. 5. 2022 • 09:20

Inkognito- opět pořad pro kamarády, všude jedni a ti samí, o inteligenci nemá cenu mluvit.

-bello-
25. 5. 2022 • 00:01

Písařovičová se vyjadřuje, jak patnáctka na školním záchodku. Brzobohatý asi vůbec nepobral jejího policajta a já neznám pořad Inkognito. Už vím, že ho znát nikdy nebudu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.