Písařovicová terčem opovržení! Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, brání se | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Písařovicová terčem opovržení! Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, brání se

Daniela Písařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý v zelenině: Po polibku pookřála.
Daniela Písařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý v zelenině: Po polibku pookřála. (Foto: D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek, M. Hykl)

„Nikdy jsem nebyla důvodem krize či nakonec rozvodu Ondřeje a Taťány,“ hájí se třiačtyřicetiletá Písařovicová na webu Prima ženy. Ať už říká pravdu či nikoliv, její dosavadní život v relativním závětří vzal kompletně za své. 

Česko se rozdělilo na dva tábory - jeden tým straní odkopnuté Taťáně Kuchařové (34), druzí fandí Daniele Písařovicové a jejímu vztahu s Ondřejem G. Brzobohatým (39). Není tudíž divu, že se někdejší zprávařka občas stane terčem kritiky zastánců plavovlasé modelky. Nedávno to třeba schytala na Instagramu!

Levnější benzin na 4 měsíce! Rakušan o uprchlících, a Kuchařová o nevěře exmanžela

Video se připravuje ...

Moderátorka se tuhle chtěla vytáhnout fotkou, kde je úžasně nalíčená. „No, na Miss to nebude,“ zpražil ji obratem jeden ze sledujících. Zřejmě to zabolelo, a tak Písařovicová ve zřejmé narážce na blonďatou sokyni ublíženě kontrovala: „A to je nějaká klasifikace pro lepší život? Asi dneska víc než jindy platí, že kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde."

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ki33
14. 5. 2022 • 16:17

Písařovicovou jsem měla vždycky ráda. Ale jestli to s brzoušem po.sra.li... Ale at uz dají pokoj a všichni tři at uz mlčí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.