Nečekané přiznání Brzobohatého: Taťánina verze ožívá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nečekané přiznání Brzobohatého: Taťánina verze ožívá?

Táňa Kuchařová obvinila Ondřeje Brzobohatého ze lži.
Táňa Kuchařová obvinila Ondřeje Brzobohatého ze lži. (archiv Blesku)

Bývalá manželka Ondřeje Brzobohatého (38) Taťána (34) ze své teze ne a ne ustoupit. Zarytě prohlašuje, že Ondřej udržoval milostný vztah ve srovnání s ní s o devět let starší Danielou Písařovicovou (43) v době, kdy pracovali na dítěti. Teď jí navíc do karet přihrává Ondřejovo poslední vyjádření. 

„Já jsem se vždycky na dětském táboře zamiloval do vedoucích. Měli jsme vždycky takhle hezké vedoucí. Asi bych se zamiloval i do vás, vy jste tak pohledná,“ vysekl poklonu táborové vedoucí, jejíž profesi měli panelisté tentokrát hádat v pořadu Inkognito. „Vždycky jsem se zamiloval, vždycky. Do instruktorek. A vždycky jsem byl úplně vyřízenej,“ svěřil se vedle sedícímu Miloši Pokornému. „Do starších, samozřejmě, viď?“ vyzvídal Pokorný. „Samozřejmě!“ přiznal Ondřej Brzobohatý.

Vyděšený Krampol, problémy se srdcem! A Brzobohatí o rozchodu

Video se připravuje ...

Není těžké odvodit lehké poškádlení milostného trojúhelníku - Brzobohatý, Písařovicová, Kuchařová, který zejména v Taťáně stále ještě vře. „Já jsem nikdy nic nepropálila. Ta jedna z mnoha nevěr se provalila, za to si mohl sám. To, že je s Danielou, bylo v éteru už dlouho. To, že si začali a vztah posunuli do jiné roviny záhy potom, co jsme byli čerstvě po obnovení církevního svazku a pracovali jsme v té době na rodině, je prostě fakt. Tak to je a chápu, že se k tomu nechtějí vyjadřovat,“ okomentovala vztah Ondřeje a Daniely Kuchařová v pořadu Showtime a dodala: „Jak říkám, je to jejich karma, jejich štěstí a svědomí. Nechávám ty věci plynout, třeba se časem ukáže, jak to všechno je. Nepřeji jim nic zlého. Věřím, že se nám to tam někde nahoře všem sčítá!“

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
fany22
26. 5. 2022 • 17:59

Ano. A už to bude rok, co Ondřej odešel, tak by se mohla srovnat. A diplom na krásu opravdu není kvalifikací pro kvalitní vztah. V tom měla Daniela naprostou pravdu. A že ten komentář následně smazala, značí pouze to, že se nechce účastnit té přestřelky. A tak je to rozumné. Daniela má úroveň.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.