Burešová a Brzobohatý: Už jich mají plné zuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Burešová a Brzobohatý: Už jich mají plné zuby!

Oblíbený módní doplněk Ondřeje Gregora Brzobohatého je klobouk. S Evou Burešovou
Oblíbený módní doplněk Ondřeje Gregora Brzobohatého je klobouk. S Evou Burešovou (foto CNC - Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, Robert Klejch, instagram.cz)

Herec a zpěvák Ondřej Gregor Brzobohatý (39) už nějakou dobu pracuje na muzikálové verzi komedie Slunce, seno, jahody. Premiéra má sice proběhnout až v červnu, ale Ondřej chtěl dát divákům menší ochutnávku. Vydal proto k muzikálu píseň, ve které zpívá s Evou Burešovou (28). Nicméně schytal drsnou kritiku.

Brzobohatý složil k muzikálu závěrečnou píseň, kterou vypustil ven rovnou i s videoklipem. V duetu ho doplňuje jeho dobrá kamarádka Eva Burešová, ale ani to Ondřeje před palbou kritiky nezachránilo – ba naopak.  „Je mi líto, ale text úplně hrozný a prvoplánový. Nelíbí," napsal jeden z fanoušků.  „To nemá nic společného s tím filmem. Je to nesmysl a vůbec se to k tomu nehodí," reagoval další. „Písnička celkově utahaná, videoklip divný a to teprve nemluvím o tom, že zase Burešová," pustil se kritik pro změnu do známé herečky.

Ondřej Brzobohatý otevřeně o svém soukromí! Nestěžuji si

Video se připravuje ...

Brzobohatý samozřejmě nečekal jen samou chválu, ale tyto reakce ho přeci jen trochu vyvedly z míry. „Já jsem upřímně velice rád, že to s muzikálem dopadlo, i když jsem se na něj už dozvěděl spoustu různých názorů,“ svěřil se Ondřej pro Rádio Blaník, když píseň Léto uváděl. Nemrzí ho teď, že do duetu obsadil právě Burešovou, kterou diváci vídají v televizi téměř denně? Vůbec ne! 

„Chtěl jsem, aby to byl duet, tak jsem si řekl, zazpívám to já jako autor muzikálu a vezmu si k tomu jednu z nejlepších zpěvaček v Česku,“ vychvaloval Brzobohatý Evu až do nebes.

Eva Burešová má první filmovou hlavní roli! Do kin míří česká komedie Ženy a život

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
9. 7. 2022 • 18:08

Ta komedie je celá desetiletí divácky oblíbená. Takže vaše kritika je nesmyslná. Je to něco, co se povedlo a co dělá několika generacím radost.
Počin Brzobohatého mi také přišel nesmyslný, protože nic lepšího, než originál být nemůže.
Ale není možné porovnávat muzikál a film.
Pokud chce někdo odlehčený žánr a trochu humoru a hudby, tance... tak ať si to užije.
Určitě nechme na divácích, jestli budou muzikál navštěvovat. Pokud ne, logicky ho přestanou reprízovat.

defakto
3. 6. 2022 • 21:46

.. dělat muzikál podle filmu Slunce , seno, jahody - je samo o sobě pitomost ! To jsem zvědav kolik lidí půjde půjde na takovou krávovinu !
To si ten Brzyposranej nemohl vybrat z naší historie nějaký krásný zamilonaný příběh ?

JardaHK
31. 5. 2022 • 13:37

Pokud někoho napadne taková blbost jako že udělá muzikál s jedné z největší pitomosti jako byly Troškovy "Slunce, seno, jahody", tak už nevím, kam až se posunou hranice inteligence českého diváka pokud muzikál bude úspěšný. Možná to nadějný skladatel posune na ještě vyšší horizont a pokusí se dostat do záře reflektorů také jeho soukromý příběh. Tedy příběh i jeho o něho bojujících partnerek. A pokud to bude opět muzikál, tak tím lépe. Určitě by o něco takového byl zájem. Už jenom exkluzivita hlavních postav včetně story maminky Gregorové. Tipuji, že by z toho mohl být umělecký počin roku. Tak ať se daří ...............

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.