Eva Burešová v jiné roli: Před porodem jako metalová hvězda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva Burešová v jiné roli: Před porodem jako metalová hvězda

Rytíř a jeho kráska. Přemkovi s Evou to během natáčení klipu opravdu seklo. Bavili se, užívali si lehké doteky. Jó, tohle je láska.
Rytíř a jeho kráska. Přemkovi s Evou to během natáčení klipu opravdu seklo. Bavili se, užívali si lehké doteky. Jó, tohle je láska. (Foto FTV Prima)

Čekají spolu první dítě a před kamerou se museli hladit a líbat, dávat svou lásku na odiv. „Byla jsem z toho hodně nesvá,“ přiznala nastávající matka, herečka a zpěvačka Eva Burešová (28). Její životní i pěvecký partner Přemek Forejt (35) byl pro změnu celý paf z kostýmu. „V tom bych šel s Evičkou i na Václavák,“ přiznal nadšeně šéfkuchař.

Písničku Žena z oceli si Eva vysnila a Václav Noid Bárta (41) její sen zhmotnil. Složil hudbu a jeho přítelkyně Eliška napsala text. „Proměnili jsme se na milence i bojovníky. Přemkovi to neuvěřitelně slušelo,“ prozradila Burešová. Klip se nese v duchu velké lásky i síly, a tak oba čekaly scény, kde spolu bojují. „Spíš to bylo takové škádlení. Je to nesmírně romantické,“ uvedla bitku hned na pravou míru Eva. Oháněla se ovšem mečem jako zkušená bojovnice.

Eva Burešová pro červencové vydání časopisu Maminka

Video se připravuje ...

SPLNĚNÝ SEN

„Je to poprvé, co držím meč v ruce, ale spíš asi jako vařečku,“ narážel Přemek na svou původní profesi, která ho v televizi proslavila. „V okamžiku, kdy se začalo točit, tak jsem si připadal jako pětileté dítě a začal jsem si hrát na rytíře,“ dodal. Pak připustil, že v něm roste Evě tak trochu konkurence. „Hraní mě moc baví, ale asi bych se tím nedokázal živit, obdivuju Evičku a tohle natáčení mi splnilo sen,“ byl spokojený Forejt.

JE TO METAL

„Asi před rokem jsi za mnou přišla, že bys ráda po všech těch melancholických a popových písničkách něco tvrdšího, že bys ráda metal,“ prozradil před časem na sociálních sítích Václav Noid Bárta. Touhu Evě splnil, nový song nahráli s jednou z nejlepších českých metalových kapel Dymytry.

Eva Burešová má první filmovou hlavní roli! Do kin míří česká komedie Ženy a život

Video se připravuje ...

UŽ V SRPNU

Eva Burešová se poprvé stala maminkou před pěti lety. V roce 2017 přivedla na svět syna Nathaniela, má ho s muzikantem Michaelem Krásným. Druhé těhotenství, tentokrát s Přemkem Forejtem, oznámila letos během natáčení show Tvoje tvář má známý hlas. Dítě se má narodit v srpnu. Známý kuchař má z předchozího vztahu dceru Stellu.



Přečtěte si
AHel
15. 6. 2022 • 23:05

Neskuteční trapáci....zmizte z obrazovky!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.