Burešová se sama odepsala: Tahle kráska ji sesadila z trůnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Burešová se sama odepsala: Tahle kráska ji sesadila z trůnu

Herečka Eva Burešová zatím přibrala 12 kilogramů
Herečka Eva Burešová zatím přibrala 12 kilogramů (Instagram)

Hvězda Eva Burešová (28), která si zahrála hlavní roli v seriálu Slunečná a nyní i v seriálu Zoo, se čím dál tím víc zakulacuje. Během těhotenství by se měla rozhodně šetřit, nicméně její drastické rozhodnutí televizi Prima šokovalo.

Už delší dobu se spekuluje o tom, že si Burešová nadělala na Primě nepřátele. Nejdřív oznámila své těhotenství na konkurenční televizi a nyní se rozhodla, že chce definitivně skončit v seriálu ZOO. „Prý už to nezvládá, Argumentovala tím, že jí roste těhotenské bříško a už toho má moc,“ svěřil se důvěrný zdroj časopisu Sedmička. S Burešovou přitom jednali jako s princeznou – dokonce si mohla vybrat svého seriálového partnera!

Eva Burešová

Video se připravuje ...

Scénáristé tak museli překopat kompletně celou dějovou linku. Naštěstí ale našli řešení a místo Evy v seriálu zazáří blonďatá kráska. „Ze seriálu Evu úplně vyškrtli. Místo ní nyní chtějí udělat hlavní hvězdu Zoo z nadějné herečky, která v seriálu už hraje. Tou je Michaela Pecháčková. Prima dala všem svým lidem pokyn, aby Michaelu všude propagovali. Podle některých bude dokonce úspěšnější, než byla Eva, protože je pohodovější a na rozdíl od Burešové pokornější,“ prozradil zdroj.

Dalo by se říct, že televize Prima Evu Burešovou stvořila. Otázkou je, jak budou jednat, až se Burešová bude po porodu chtít vrátit zpátky do práce. Bude pro ni ještě volné místo?

Eva Burešová má první filmovou hlavní roli! Do kin míří česká komedie Ženy a život

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
18. 9. 2022 • 15:05

Pecháčkovou poslat na kurzy herectví, pak nechat vyfotit do Playboye...

Uživatel_5586324
4. 7. 2022 • 07:44

Každý někdy začínal a zkušenostmi se vypracoval. Vzpomínám si třeba, když začínal zpívat Karel gott, co negativních reakcí na něj bylo a kam to pak dotáhl a národ ho miloval. kolikrát , když se dívám jak začínali herci, které dnes už označujeme jako super a nej, taky ty jejich výkony nebyly dokonalý. Jasně, někdo má větší talent už od přírody, ale zas když chybí píle a pokora, tak mnohdy ten talent přijde vniveč. A taky je asi pro herce důležitý dobrý režizer, který ho vede a řekne mu takhle ano, takhle ne.

AHel
13. 6. 2022 • 19:38

Paní Burešovou nemusím, nelíbí se mi typově, přehrává a teď s tím těhotenstvím, namyšlené stvoření. ZOO je příšerný seriál a ta nová hvězdička, která tam hraje a má být prý nástupkyně Burešové je tragédka. Čí to je tlačenka? Nelibí se mi jako děvče a jako herečka to je také velké mínus....chudák holka....že jí někdo nechal vystudovat herectví, že jí to neřekli, že nikdy nebude TOP.

zajemce
3. 6. 2022 • 17:21

naprosto souhlasím s majkou..Pecháčková prostě na herečku nemá a i kdyby jste se snažili jak chtěli, oblíbená nebude ..Evina je herečka,výborná zpěvačka a hodně všestranná ..Pecháčková na ní nemá a nikdy mít nebude, nepřirozená , mimika špatná, krčení čela a u všeho pořád stejný výrazy....bohužel ani na focení se mi nelíbila..s tím se člověk prostě musí narodit a ne někoho tam protlačovat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.