Kopačky rozpálily Petřekovou doběla: Po exmilenci mrskla vázu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kopačky rozpálily Petřekovou doběla: Po exmilenci mrskla vázu!

Hodila tedy po bývalém partnerovi vázu.
Hodila tedy po bývalém partnerovi vázu. (Foto FTV Prima)

Seriálová Markéta musí spolknout hořkou prohru. Michaela Petřeková (24) dostala místo polibku na přivítanou kopačky, a to hvězdu seriálu ZOO rozlítí. Dokonce po bývalém partnerovi mrskne vázu.

To jsou scény, které herečka miluje. „Byla jsem z natáčení obrazu, kdy se Petr s Markétou rozchází, nadšená. Mohla jsem si hodit vázou a pořádně se odvázat,“ radovala se Petřeková. „Bavilo mě to moc, bylo to pro mě zatím nejzábavnější natáčení,“ přiznala Markéta. Když po kolegovi Robertovi Urbanovi (35) vzteky hodila vázu, musela se ale hlídat.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

„V okamžiku, kdy jsme to zkoušeli, jsem měla ruce prázdné, ale jakmile se šlo točit, měla jsem tři pokusy,“ upřesnila. Při prvních dvou se váza rozletěla na kusy, u toho posledního zůstala celá. „Režisér Jaromír Polišenský mě poprosil, ať do toho dám méně razance, aby váza neletěla tak daleko, a hlavně, abych nezasáhla Roberta,“ popsala natáčení Míša.

V seriálu ZOO se objeví druhý nejkrásnější muž planety – Martin Gardavský

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.