Záporák ze ZOO Pavel Nečas: Pomsta za prasárny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Záporák ze ZOO Pavel Nečas: Pomsta za prasárny!

Hvězda seriálu Pavel Nečas skončil na zemi.
Hvězda seriálu Pavel Nečas skončil na zemi. (Foto FTV Prima)

Patří mu to! Pavel Nečas (56) hraje v seriálu ZOO záporáka Lubora Brázdu a pořád škodí. Scenáristé mu proto připravili malou pomstu v podobě elektrických šoků. Nečas dostane ránu od svítícího jednorožce. Scéna se točila nadvakrát – napřed jen svítil, potom vzplál.

Herec má prý pro strach uděláno. „Rekvizitáři připravili prskavku, která vydávala jiskry, a já to jen dohrál,“ vysvětlil Nečas. „Ničeho jsem se nebál, jsem i kaskadér, padl jsem na zem. Byl u toho samozřejmě i profesionální kaskadér Petr Drozda, s kterým se známe snad třicet let,“ zavzpomínal herec na natáčení včerejšího dílu. Pokračování dramatické scény se točilo už v Safari parku ve Dvoře Králové nad Labem. „Nevěděli jsme pořádně, co nás čeká, ale jen to prsklo,“ popsal situaci Nečas. „Jednorožec vzplál, kolega Láďa Hampl ho uhasil a bylo to!“ dodal herec pobaveně.

Naštvaný herec Nečas pálil ostře nejen do Berbra: Estébáci? Ať už táhnou, je mi z toho zle

Video se připravuje ...

Znají se z pohádky

S kaskadérem Petrem Drozdou (70) se Nečas seznámil v roce 1991 při natáčení pohádky Princezna Fantaghiro: „Skamarádili jsme se. Koordinoval dublérku italské hvězdy Alessandry Martinezové. Byla celá od krve a špíny. Pak přišla Alessandra a dala finální záběr.“



Přečtěte si
bestteckaie
6. 6. 2022 • 07:00

Katastrofa možná v prvních dílech, ale teď už opravdu hrají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.