David Gránský před zraky návštěvníků: Skončil na hnoji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

David Gránský před zraky návštěvníků: Skončil na hnoji!

Gránský se jen těžko vyhrabával ven.
Gránský se jen těžko vyhrabával ven. (Foto FTV Prima)

Už na něj došlo. David Gránský (30) poznal na vlastní kůži, jak chutná odplata. Jako Albert lže v seriálu ZOO milenkám, intrikaří v práci a přišel trest. Spadl po hlavě do hromady hnoje. „Fakt to nebyla sláma, ale hnůj ze zoologické zahrady,“ povzdechl si jeho představitel.

Herec si je dobře vědom toho, co je Albert zač. „Musím se přiznat, že jsem do té kopy chtěl padnout úplně. Myslím, že ta postava má být potrestaná za to, co provádí. A tohle mi přišlo jako adekvátní trest,“ usmíval se David po natočení scény.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

Třikrát a dost

Zachránilo ho to, že produkce všemožně šetří. „Nakonec to dopadlo tak, že kvůli kostýmu nebylo možné tam padnout. Vyhloubili mi tak díru, do které jsem skočil a ušpinil si alespoň ruce,“ prozradil Gránský po natáčení. Náročný obraz prý opakovali asi třikrát.

Jako exponát

Jinak si prý připadá chvílemi jako jeden z exponátů ZOO ve Dvoře Králové nad Labem. „Chodí tam hodně návštěvníků, kteří se zastaví u toho natáčení a chtějí se s námi fotit nebo si nás točí na mobil,“ popsal herec nezvyklou situaci. „Jakmile nás uvidí, ptají se, mávají a přiznám se, že jsem z toho lehce nervózní. Nikdy jsem netočil za takových podmínek. Je to takové divadlo pro návštěvníky. Koukají na nás a my zkoušíme, hrajeme, točíme. Ale zvykám si,“ uzavřel Gránský. Nic jiného mu ani nezbude.

Blesk Podcast: David Gránský promluvil o natáčení Tvoje tvář... Proč nechtěl ztvárnit Michaela Jacksona?

Video se připravuje ...

Noha v sádře

Bylo i hůř. Když měl David Gránský zrovna roztočený jiný primácký seriál Ohnivý kuře, zlomil si zánártní kůstku na noze musel dva měsíce chodit s ortézou. Štáb toho tehdy nebyl nadšený, protože se musely narychlo měnit scény.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.