Kráska Burešová ze Slunečné: NUCENÁ VÝMĚNA LAMBORY! Co se děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kráska Burešová ze Slunečné: NUCENÁ VÝMĚNA LAMBORY! Co se děje?

Marek Lambora a Eva Burešová
Marek Lambora a Eva Burešová (Profimedia)

Veletoče, z nichž se zatočí hlava nejen divákům, chystají na Primě! Jako by nestačilo, že ještě letos skončí oblíbená Slunečná a její hlavní hrdinka Eva Burešová (27) plynule přejde do nového seriálu Zoologická. Spolu s ním tam ale místo Marka Lambory (25) nastoupí také David Gránský (29), kterého podle zjištění deníku Aha! dostali scenáristé za úkol vypsat ze Sestřiček!

Rubavský urgent tak co nevidět opustí doktůrek Maty Bojan. „Tvůrci nechtějí nic riskovat, tak sází na osvědčené tváře svých seriálů, které jim mají zaručit velkou sledovanost,“ prozradil Aha! zdroj z televize Prima, který si kvůli přísnému tajení informací nepřeje být jmenován.

Přeplatili je

Mezi Gránským a Burešovou sice může dojít ke krátkému milostnému vzplanutí či aférce, ale už nyní je jasné, že bude ve vztahu s někým jiným. „Na Primě jí hledají herecký protějšek a dokonce i ona do toho smí mluvit. Má rozhodující slovo,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj. Podobné podmínky by měl mít i Gránský. Za hlavní roli má dostat údajně astronomický honorář, který je vysoko nad průměrem ostatních. „Televize o něj hodně stála a tímto seriálem si ho zavázala. Podle interních informací si za to Gránský nechal velmi slušně zaplatit,“ dodal zdroj.

Tomešovci zaútočili na Slunečnou! Kromě Romana si zahrál i jeho bratr - bezdomovce!

Video se připravuje ...

Musí z kola ven

Divačky by v novém seriálu kromě doktůrka Maty Bojana jistě rády viděly i Lamboru neboli podnikatele Janka Linharta ze Slunečné. Jenže... „S Markem se v Zoologické nepočítá! Aby diváci neměli pocit, že se dívají na pokračování Slunečné,“ dodal zdroj na vysvětlenou.

Sestra Mery čeká dítě!

S těhotnými jako by se v seriálu Sestřičky roztrhl pytel. Po Patricii Pagáčové (32), Michaele Dittrichové (29) a Kristýně Frejové (49) bude s těhotenským bříškem v ateliérech pochodovat i Sabina Laurinová (48). Zatímco první dvě si na plac nosily bříško vlastní, Laurinová zdědí umělé po Frejové. Dítě tedy nečeká Sabina, ale vrchní sestra Mery. „Samotnou mě překvapilp, jak běžné je těhotenství v tomto věku a jak časté jsou příběhy žen, které první měsíce těhotenství zaměnily za projevy menopauzy,“ svěřila se herečka a maminka dvou dcer – Valentýny (19) a Máji (12).

Slunečná: Bouda na Profesora

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5493214
27. 3. 2021 • 00:19

Svatá pravda ! U nás doma už jen zmíňka o něm odpudila moji manželku a dceru dívat se na tento nový seriál . . .

antonuis.j
25. 3. 2021 • 11:12

"Kráska" Burešová" 🤣🤣🤣🤣🤣🤮🤮🤮🤮🤮Jo, i Lambira je" krasavec", tyhle dva zjevy hnusné vypadají jak dementní retardi a mluví taky tak. 🤮Čímž se omlouvám skutečně postiženým lidem, ti jsou dobří a hodní a skromní. Btv na ty sra*ký se nikdo u nás nekouká, takže tyhle šeredné obludy ať si nasadí třeba do porna. 🤮🤮🤮🤣🤣🤣

mejlika
24. 3. 2021 • 11:10

U nicku trvalenemocna chybí konec a to je ... "na hlavu"

nemocna
24. 3. 2021 • 08:17

Běžte s Gránským do háje, odpudí diváky a máte po seriálu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.