Fešák ze Slunečné Lambora: Tohle ho nutí fanynky dělat?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Fešák ze Slunečné Lambora: Tohle ho nutí fanynky dělat?!

Marek Lambora
Marek Lambora (Profimedia)

Úspěšnost seriálu Slunečná zajistila herci Marku Lamborovi (26) takovou oblíbenost, o které se mu předtím snad ani nesnilo. Momentálně patří mezi nejslavnější seriálové herce, což mu zajistilo i řadu výhod.

Herec Marek Lambora se díky Slunečné stal idolem mnoha dívek i žen. Jak si rekordní úspěšnost seriálu vysvětluje? „Myslím, že je to náhoda, že si lidé seriál oblíbili. Je to romantický žánr, ten je tady dlouho. Je vidět, že telenovela tady má svoje místo,“ uvedl Lambora v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Hvězda Slunečné přistižen se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva

Video se připravuje ...

V minulém roce, jenž byl pro mnohé kritickým co do finanční stránky, tak herec naopak zažil kariérní vzestup a nouzi o práci rozhodně neměl. „Během pandemie jsem toho natočil tolik, že jsem toho nikdy tolik nenatočil,“ konstatoval překvapeně, jak informoval web zeny.iprima.cz.

Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako ve Hře o trůny 15 minut šněroval tkaničky

Video se připravuje ...

Vzhledem ke své roli sympaťáka se smyslem pro spravedlnost si získal srdce několika fanynek. Ty mu svou přízeň dávají jasně najevo. „Naše generace přešla na objímání. Přímý kontakt je asi zážitek. Po divadle přišly tři mladé slečny, dali jsme podpis, pak jsme se vyfotili. Jedna po druhé mě poprosily, jestli bychom se mohli obejmout. Ale teď je to v pandemii náročnější,“ dodal herec.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.