Dámy, pozor! Idol Lambora bude v obdobě Padesáti odstínů?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dámy, pozor! Idol Lambora bude v obdobě Padesáti odstínů?!

V seriálu Slunečná hraje Janka Marek Lambora a jeho fanynky ho milují
V seriálu Slunečná hraje Janka Marek Lambora a jeho fanynky ho milují (TV Prima)

Herec Marek Lambora (26) momentální platí za jednoho z nejvytíženějších televizních herců. Po úspěchu, který zaznamenal díky seriálu Slunečná, se mu naskytly příležitosti, jež mu rozšíří obzory. A jedna z nejnovějších nabídek, na níž kývl, je obzvlášť pikantní!

Populární seriál Slunečná vystřelil Marka Lamboru na herecké výslunní. Krom hraní v divadle se objevil i v nové krimikomedii Ubal a zmiz, předvedl svůj pěvecký talent a nyní svůj hlas využil k dabingu. Tomu se říká nemrhat talentem! Ačkoli se dabování nevěnuje dlouhou dobu, ve studiu je jako ryba ve vodě!

Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako ve Hře o trůny 15 minut šněroval tkaničky

Video se připravuje ...

„Dabing dělám dva roky, možná třetí rok, úplně nevím, kdy to začalo. Musím říct, že mě to baví. Nejvíc mě baví animáky, protože se tam člověk vyblbne, ale když je dobrý film, tak se na tom dá hrát taky velmi dobře,“ svěřil se herec pořadu Showtime.

Animované postavičky šly v tomto případě na moment stranou. Marek se totiž rozhodl propůjčit svůj hlas do filmu, jenž je definován jako 50 odstínů šedi pro teenagery. „Dabuji Hardyna, kluka zamilovaného do Tes, je to taková romantika. Ale sklouzává to do intimních scén. Dá se to přirovnat k 50 odstínům šedi pro mladé. Ty intimní scény mi přijdou něžné, je to malinko drsnější, ale určitě ne úplně jako v 50 odstínech šedi,“ uvedl na pravou míru herec s tím, že do takových extrémů film nezachází. Dámské publikum nicméně může začít odpočítávat dny do premiéry třetího dílu série After, který bude očividně i díky Lamborovi velkým zážitkem!

Padesát odstínů šedi pro teenagery? Film After: Polibek míří do kin

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.