Holubová spustila řetězovku: HROMADNÝ ÚPRK | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Holubová spustila řetězovku: HROMADNÝ ÚPRK

Evu Holubovou to nemrzí
Evu Holubovou to nemrzí (Profimedia)

Každá pohádka jednou končí. To je i případ oblíbeného primáckého seriálu Slunečná, jehož poslední díl se má odvysílat v  listopadu. S rolí sekretářky Schwartzmüllerové se už veřejně rozloučila Eva Holubová (62) a další představitelky ji následují... Jako třeba herečka a malířka Iva Hüttnerová (72), která deníku Aha! prozradila své další plány.

Její hospodyni a bylinkářku Bětu, která by se pro ostatní rozdala, diváci milovali. Ale je čas jít dál.

Slunečná: Eva Josefíková přivítá na svět Haničku

Video se připravuje ...

„Chci si chvilku odpočinout. Dva roky natáčení byly trochu náročné a ráda bych se vrátila zase k malování, protože jsem už hrozně dlouho nemalovala. Těším se, že si zase sednu k barvičkám. Sice je to takové osamělé, ale léčivé počínání,“ svěřila deníku Aha! Hüttnerová. Jejím snem je navrhovat módu pro plnoštíhlé ženy. „Kdybych mohla, tak bych chtěla spolupracovat s nějakým módním výtvarníkem, který dělá oblečení pro větší velikosti. Navrhování by mě opravdu bavilo, protože mám, myslím, velké celoživotní zkušenosti s tím, jak schovávat kila navíc a jak se oblékat,“ prozradila herečka a malířka na prezentaci nové kolekce kabelek Dany Morávkové (50).

Současná česká móda pro plnoštíhlé je podle ní jednotvárná a chybí jí šmrnc. „Dnešní návrháři mají asi pocit, že bychom měly nosit pytle. A tím, že mrsknou na rameno strašnou květinu, to nezachrání!“ posteskla si Hüttnerová.

Slunečná: Tom bojuje o život

Video se připravuje ...



Přečtěte si
petre
9. 9. 2021 • 19:23

Nevim jak komu ale mne chybet Nebude. Ta Havlofka uz je prilis Omsela!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.