Slunečná se otřásá v základech! Hvězda mizí ze scény | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slunečná se otřásá v základech! Hvězda mizí ze scény

Seriál Slunečná: Svatba Romana Tomeše alias Tonyho s S Lucií Vopatovou alias Šárkou. Svatebčanka Lucie Benešová podle zvyku rozbila talíř a novomanžel musel zametat.
Seriál Slunečná: Svatba Romana Tomeše alias Tonyho s S Lucií Vopatovou alias Šárkou. Svatebčanka Lucie Benešová podle zvyku rozbila talíř a novomanžel musel zametat. (FTV Prima)

Už od prvního dílu, kdy se Prima vytasila s novým seriálovým projektem, se diváci sžívali i s asistentkou Hanou Schwarzmüllerovou, které svoji tvář propůjčila herečka Eva Holubová (62). Ta ale po roce z dějové linky Slunečné nadobro mizí.

Diváci si asistentku, která se na scéně objevovala nejčastěji s Markem Lamborou (26) a Marošem Kramárem (62), oblíbili. Teď se s ní ale musí rozloučit. „Tak, a tohle je definitivní konec za Slunečnou. Takhle si mne ostříhali do dalšího projektu. Přestávám byt definitivně Hana Schwarzmüllerová. Někdy vám o tom, jak se točí takový seriál, napíšu, co to dělá s hercem, jak ho to obohacuje, nebo lágruje. Samozřejmě se mi bude stýskat. Ne po této roli, ale po celý tý rodině,“ svěřila se svým sledujícím na sociální síti Eva Holubová, jak píše Blesk.cz. Ta sice končí v divácky oblíbeném seriálu, ale na Primě se jí tím otevírá zbrusu nový projekt.

Cesta domů Tomáše Vorla uzavítá trilogii, vrací se Polívka i Holubová

Video se připravuje ...

Odloučení od kolektivu, s nímž trávila několik intenzivních měsíců, ji ale přesto mrzí. „Jste kus mého života. Děkuji! A jedeme dál!! To už tak prostě v životě chodí. Jak jsem zvyklá vidět vetšinou sklenici poloplnou, nikoliv poloprázdnou, i teď si říkám, dobře, že jsi to zažila, to hezký si uchovej, to těžký zapomeň. Umíte to? Já zjišťuji, že v práci ano. Už dlouho. A daří se mi to i ve vztazích. Umím odpouštět, druhým, ale pozor!! I sobě,“ uzavřela tuto svoji natáčecí etapu.

Eva Holubová: Dcera mě nejvíc ovlivnila tím, že mi dodala sebedůvěru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.