Manželství Evy Holubové v krizi? Mladý zajíček v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Manželství Evy Holubové v krizi? Mladý zajíček v akci

Eva Holubová si nemůže vynachválit manžela
Eva Holubová si nemůže vynachválit manžela (Instagram)

Na svatbu si počkala pěknou řádku let. Eva Holubová (63) řekla »ano« svému životnímu partnerovi Miroslavu Zdeňkovi (64) až po dvaceti letech vztahu. Prý ve chvíli, kdy si byli už na sto procent jistí, že je nikdo a nic nezlomí. Jejich manželství ale prošlo i tak zatěžkávací zkouškou.

V kuloárech se totiž jednu dobu proslýchalo, že srdce Holubové před časem ukradl mladší kolega ze Slunečné, Karel Zima. Informaci, kterou přinesl Rytmus života, však už tenkrát rozhořčená herečka tvrdě popřela. V nedávném rozhovoru pro Zeny.iprima.cz navíc přiznala, že se jí jednu dobu dvořil o mnoho mladší ctitel a že jí to vůbec nebylo příjemné. „Bylo mi toho dotyčného líto,“ stálo ve vyjádření. 

Rozzlobená Eva Holubová o válce na Ukrajině: Je to genocida a vraždění!

Video se připravuje ...

I přes všechny zlé zvěsti má Eva Holubová šťastné manželství a o svém muži mluví jen v superlativech. „Je to skvělý parťák a úžasný táta. Naše rodinná pohoda vypadá různě. Procházka se psem po lese, chození na houby, plácání se u rybníka nebo u moře, společný oběd s dětmi a třeba přáteli, společné kulturní akce, lenošení, kecání v kuchyni až do noci,“ sdělila herečka. A o romantiku, o tu také není nouze ani po letech. „Mám snídani do postele,“ pochlubila se také. 

Takového muže těžko pohledat. Zdeněk je zručný i manuálně a nejsou mu cizí ani domácí práce: „Pere, už se naučil i věšet prádlo. Dřív to měl jako mrtvé kočky, ale už ne. On je hrozně manuálně šikovný, protože je výtvarník a řezbář. Málokterá hospodyně umí tak jemně nakrájet cibuli jako on,“ vyzdvihla jeho kvality.

Dcera Evy Holubové Karolína a její partner Matěj Paprčiak: V perlách které symbolizují slzy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.