BUDETE ZÍRAT! Kramár shodil háro a vypadá jako... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

BUDETE ZÍRAT! Kramár shodil háro a vypadá jako...

Maroš Kramár je celý nový
Maroš Kramár je celý nový (Profimedia)

Rozlučte se s Marošem, kterého jste znali dlouhá desetiletí. Teď je tady nový Kramár. Místo kštice mu hlavu zdobí strniště dlouhé sotva pár milimetrů. No... a hned to pěkně schytal. 

„Tak jsem se včera trochu nudil. Co na to říkáte? Život je změna,“ napsal herec pod fotku s novým účesem na svůj Instagram. Reakce na sebe samozřejmě nenechaly dlouho čekat...

V novém účesu vypadá jako Sting nebo Koller

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka

Video se připravuje ...

„Woow, v první chvíli jsem si myslela, že vidím Stinga," pochválila účes jedna z fanynek. „A já v první chvíli myslela, že na mě kouká David Koller,“ přidala se další pochlebovačka. Radost z nového Maroše má i herečka a kolegyně Eva Holubová: „Já říkám obrovské ANO! KONEČNĚ!!! Pryč s tím naondulovaným princem z NDR,“ rýpla si v dobrém. 

Co ale za změnou stojí? Jedna ze sledujících má jasno! „Říká se, že změnou účesu se dává na vědomí, že je na obzoru nový partner!“ No... toto bude ještě zajímavé sledovat. 

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
2. 11. 2021 • 17:48

Bingo!Holubová u mě boduje!
Endérácké princátko s loknama!
Ostříhání mu prospělo, ale že tady opruzuje 20 let?
Nevím, nejsem schopna si ho pustit, tedy jsem i Zázraky viděla jen jednou a chvilku a už nikdy! Příšerný odpor k němu mám

mpads
2. 11. 2021 • 13:05

Na hlavě má už lisiny prozrazující, že hustota vlasů na některých místech postupně ubývá. Co není na vrchu hlavy se kompenzuje pro muže na bradě. . Mládí není věčné a vlasy jemnější jsou překážkou a vyžaduji větší péči. Pořád vypadá dobře. Kolik amerických herců po dlouhých vlasech s hladkou bradou za mlada nosí na stáří zarostlou bradu a krátké vlasy. Ani úhledný zpěvák Gott nebyl vyjímkou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.