Jezerní království Kramára: BUDETE ZÍRAT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jezerní království Kramára: BUDETE ZÍRAT

Bydlení Maroše Kramára na břehu jezera
Bydlení Maroše Kramára na břehu jezera (pluska.sk)

Herec známý ze seriálu Slunečná, Maroš Kramár (62), je se svým soukromím opatrný. Teď se ale rozhodl dovolit svým fanouškům nahlédnout do své skvostné vily.

Maroš Kramár (62) vlastní nemovitostí hned několik. Po rozvodu se svou manželkou Natašou Nikitinovou (54) se z jejich společného bydlení odstěhoval do domu v Rovince u Bratislavy. Tam si užívá klidu a luxusu se svou současnou přítelkyní Inou (36). Dále mu patří dům v Dunajské Lužné a v neposlední řadě také skvostný byt v Bratislavě.

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka

Video se připravuje ...

Nejčastěji však pobývá ve zmíněné luxusní vile v Rovince. A právě do té dovolil svým příznivcům na sociálních sítích nahlédnout. Na fotkách můžeme vidět nejen obývací pokoj, ale především moderně vybavenou kuchyň.

Připravil i něco na zub

V Marošově kuchyni dominuje světlé dřevo v kombinaci s tmavě šedou barvou. Vedle moderních spotřebičů si dával herec očividně záležet i na dekoracích. Za jeho zády jdou totiž vidět vyzdobené poličky, které krásně ladí s interiérem. Kuchyň má herec opravdu krásnou a zároveň jde i vidět, že se v ní umí otáčet! Pro své fanoušky totiž natočil takový menší videorecept na křepelčí vajíčka.

Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 11. 2021 • 21:17

Nemohl by si ty nohy schovat, nebo aspoň neprezentovat?
A i jinak je to buran!
Prsknout zdobený americký kamna do loftu, jak pojal ten barák je šílený, hm hm ... Bohatej, ale blbej.
Kdyby nebylo Čechů, tak si tak dobře nestojí ! Ale mám radost, , že v slovenské Rovince je starostou Milan Kubeš, což zrovna slovenské jméno není a už jim tam udělal ve vsi osvětlení
Kramár je jako chlap nechutnej, jako herec nevím, pro jeho nechutnost si ho nikdy nepustím, to prostě nepřekonám a ani o to nestojím..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.