Nečekané prohlášení Kramára: JSEM VOLNÝ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nečekané prohlášení Kramára: JSEM VOLNÝ!

Ošmikaný Kramár působí mladistvěji
Ošmikaný Kramár působí mladistvěji (Profimedia.cz)

S koncem populárního seriálu Slunečná se také blíží konec hlavní pracovní náplně herce Maroše Kramára (62). Co ho poté udrží po finanční stránce nad vodou? Na divadlo se totiž v dnešní době opět nelze moc spoléhat...

Maroš Kramár má již skoro padla! Slunečná končí, a zatímco se někteří herci obratem přesunuli do nového seriálu FTV Prima z prostředí zoo, slovenský herec je na suchu. "Končíme Slunečnou, mám tady v Čechách Zázraky přírody a jinak mám už jenom divadlo. Takže teď vůbec netočím, to bych chtěl říct produkcím a režisérům, že jsem volný. A nezkouším divadlo, takže jsem absolutně volný, tak to je výhoda," přiznal herec v Českém rozhlasu.

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka

Video se připravuje ...

Že by si ale nějak zvlášť zoufal, říct nelze. "V podstatě si užívám. Já žiju u vody za Bratislavou a teď to léto bylo nádherné," cituje herce magazín Sedmička. Během pandemie zvolnil tempo a přestal se hnát za několika pracovními závazky naráz. "Na jedné straně jsem takový nervózní, protože jsem byl zvyklý mít vždycky na stole několik scénářů a vybírat si, co budu a nebudu dělat, a najednou po covidu, což byl takový nucený prostor na přemýšlení a nicnedělání, jsem zjistil, že se dá žít úplně jinak," vysvětlil Maroš. Ono je to méně zkrátka někdy více.

Exkluzivně! Ukázka videoklipu Slunečná na Blesk.cz

Video se připravuje ...

Zda je to jen přechodné obodbí, herec sám neví. Někdy ten klid od práce vítá, jindy by raději byl v zápřahu. "Na jedné straně si říkám, že mám nějak málo práce, ale na druhé straně si říkám, že se mi ale nikam nechce. Takže se to ve mně bije, jsem na nějaké takové křižovatce," dodal Maroš Kramár.



Přečtěte si
milesmiles
28. 11. 2021 • 17:02

jdi na slováč a tady vypadni už tě máme dost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.