Tímhle Burešová dostala fanoušky: Splní si svůj sen s Forejtem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tímhle Burešová dostala fanoušky: Splní si svůj sen s Forejtem?

Burešová a Forejt v akci!
Burešová a Forejt v akci! (foto Instagram)

Hlavní role v populární seriálu Slunečná herečku a zpěvačku Evu Burešovou (27) vystřelila na vrchol popularity. Ačkoli byla před Slunečnou vídána i v jiných seriálech, role Týny Popelkové se jí stala osudovou. Eva dokonce přiznala, že by si život na statku dokázala představit!

Jako svérázná Týna Popelková se nebojí vzít za práci a udělat na svém statku pořádek. Stále se ale jedná o dívku, která ve svém životě hledá lásku. Mnohé fanoušky tak možná inspirovala a přesvědčila, že podnikat lze dříve, než si leckdo umí představit. A role vnukla pár zasněných představ i samotné herečce.

Slunečná: Eva Burešová chystá vdavky

Video se připravuje ...

„Baví mě manuální práce a ráda usínám sedřená s tím, že jsem něco rukama vytvořila. Ráda se starám o zvířata. Mít vlastní mléko, maso nebo vajíčka by také bylo moc fajn. Navíc děti by vyrůstaly se zvířaty, což by bylo úžasné. Láska ke zvířatům je u dětí důležitá,“ přiznala herečka serveru zeny.iprima.cz. Eva se nedávno přestěhovala do pražského bytu, který stále ještě dolaďuje, jednoho dne by se však životu na statku nebránila. „Je to můj sen a moc si to přeji,“ svěřila se Eva.

Vzhledem ke skutečností, že tvoří pár s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (34), jenž by tak mohl brát suroviny z vlastního, tato představa o bydlení není vůbec od věci! Eva si navíc na přítomnost domácích zvířat i péči o nich za dobu natáčení seriálu zvykla, a tak se zdá, že by tento plán mohl být jednou uskutečněný. „Na place se potkávám s ovcemi, krávami, štěňaty... Naučila jsem se třeba dojit kozy. Teď tam máme malinkaté kozičky, které jsou rozkošné, tak se s nimi mazlím. Osvěžila jsem si také čepování piva,“ pochlubila se Eva Burešová. Uvidíme tedy, jestli se herečka stane Týnou Popelkovou i ve skutečnosti.  

Hvězda Slunečné Eva Burešová má nový videoklip: Malý princ letí do světa

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.