Hororové léto Evy Burešové: Konec ve Slunečné? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hororové léto Evy Burešové: Konec ve Slunečné?

Eva Burešová už zná příčinu svých zdravotních obtíží
Eva Burešová už zná příčinu svých zdravotních obtíží (Instagram)

Třebaže by mělo být léto obdobím odpočinku a uvolnění, v případě seriálové Týny Popelkové to tak úplně neplatí. Herečka Eva Burešová (28) se totiž potýkala s nečekanými zdravotními problémy. A bylo to tak nepříjemné, že ji dokonce napadalo, že s hereckou kariérou „sekne“.

Hvězda Slunečné skončila kvůli bolestem zad v nemocnici. „Občas jsem neviděla na oko, měla jsem elektrické bolesti v ruce, blokády zad nebo špatnou rovnováhu,“ popsala své zdravotní komplikace pro web Prima Ženy.

Slunečná: Eva Burešová chystá vdavky

Video se připravuje ...

Herečka si byla vědomá toho, že tělesná nepohoda ovlivňuje i její výkony na jevišti. Zdravotní vyšetření bylo neodkladné a díky němu Eva Burešová zjistila, co je v jejím případě špatně. „Představte si, že mi nějaký kanálek trochu tlačí na nervy. Proto jsem měla tolik let potíže…Strašně se mi ulevilo. Je to tak uvolňující pocit – vědět,“ svěřila se s úlevou na sociální síti. Pomoci by herečce měla údajně fyzioterapie.

Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.