Zvrat ve Slunečné: Sexuální léčka na lékaře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zvrat ve Slunečné: Sexuální léčka na lékaře!

Čtveřice herců si předstíranou opilost v seriálu vychutnala.
Čtveřice herců si předstíranou opilost v seriálu vychutnala. (Foto FTV Prima)

Samé pletichy v lásce. Děj v seriálu Slunečná poznamená velká ženská léčka. Sylva v podání Báry Jánové (32) zjistila, že pořád miluje Vildu, kterého hraje Lukáš Langmajer (41). Ale ona chodí s doktorem, kterého představuje Jiří Suchý z Tábora (33). Ženská hlava hned vymyslela pekelnou lest.

Doktora, kterého potřebují v sanatoriu, neradno rozhněvat. Mohl by taky sbalit kufry. Proto Sylva potřebovala, aby byl rozchod z jeho strany. A nápad byl na světě. Milého lékaře pořádně opijí a budou pak předstírat, že měl sex s Karolínou ztvárněnou Denisou Nesvačilovou (30). A dotyčný se bude ještě kát a sypat si popel na hlavu.

Hvězda Slunečné Bara Jánová se s tím nemaže: Nový přítel, rozchod a nový přírůstek!

Video se připravuje ...

„Já bych takovou věc ve skutečnosti nikdy neudělala,“ zapřísahala se Bára. To Denisa ale prý občas nějakou lest přichystá. Přiznala, že má s kamarádkou domluvené záchranné lano. „Když jdu na schůzku, zavolá mi a já podle situace odpovím, že jí nemohu pomoci, nebo naopak hned vyrazím za ní,“ prozradila Nesvačilová své tajné zbraně. Herci se při natáčení opileckých scén dobře bavili. „Byla to legrace. Jirka se snažil nám pomáhat, aby nebyl tak těžký, když jsme ho táhli, protože on měří skoro metr devadesát,“ popsala práci Jánová.

7 pádů Honzy Dědka: Nesvačilová o nahých scénách s Dykem

Video se připravuje ...

Milionový návrat aneb Král sledovanosti

Slunečná může po svém návratu na obrazovku po prázdninách bouchnout bubliny. Na úterní díl se dívalo 1 124 000 diváků, takže seriál opět překročil magický milion a kraloval žebříčku sledovanosti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.