Bývalá potvora ze Slunečné Bára Jánová: V dětství obětí pedofila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Bývalá potvora ze Slunečné Bára Jánová: V dětství obětí pedofila!

Bára Jánová
Bára Jánová (profimedia)

Dlouho to v sobě nosila, až nyní se rozhodla o tom promluvit. Bára Jánová (32) alias bývalá potvora z primáckého seriálu Slunečné si z dětství nese nemilou vzpomínku. Stačilo málo a stala se obětí pedofila! Co se před lety stalo?

Sympatická herečka a také jedna ze soutěžících drsné reality show Survivor si jako malá prošla velmi špatnou zkušeností, na kterou s hrůzou vzpomíná dodnes. Zalíbila se pedofilnímu muži, který se pokusil ji nalákat k sobě domů a sexuálně zneužít! 

Plácnutí přes ruku

„Zachránila mě vlastně jedna bizarní a jednoduchá záležitost. A to bylo plácnutí přes ruku toho násilníka,“ svěřila se Bára. „Bojím se pomyslet, jak by to dopadlo, kdybych tak neučinila,“ dodala pro Expres.cz herečka. Také kvůli tomuto zážitku byla jednou z modelek na přehlídce organizace Amnesty International, aby se poukázalo na to, že žena si o znásilnění svým oblečením neříkala. 

Jan Cimický je obviněn ze sexuálního napadení

Video se připravuje ...

Přehlídka znásilněných

Známé tváře oblékly šaty žen, které si prošly traumatem znásilnění. Oběti popsaly, v jakém oděvu byly při napadení násilníkem, a organizace sehnala podobný model. K překvapení všech se nejednalo vždy o minisukni nebo přiléhavé šaty.

Hvězda Slunečné Bara Jánová se s tím nemaže: Nový přítel, rozchod a nový přírůstek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ptacek5
11. 8. 2022 • 11:17

Další výživná informace, mohla se leknout, kdyby nespala Opravdu to řekla nebo se totálně zbláznili reaktoři, že píšou takové slátaniny?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.