Drsňačka nejen v seriálu! Bára Jánová se pochlubila kérkami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drsňačka nejen v seriálu! Bára Jánová se pochlubila kérkami

Bára Jánová si nechala udělat už dvanácté tetování
Bára Jánová si nechala udělat už dvanácté tetování (Instagram)

Jakmile jednou člověk začne s tetováním, buď toho nadosmrti lituje, nebo nemůže přestat. Herečka Bára Jánová (32), známá především ze seriálu Slunečná, je ten druhý případ. Na první tetování si však počkala až do třicítky.

Že by byla herečka Bára Jánová tetovací typ, by na první pohled řekl asi málokdo. Sama se tomuto umění oddala teprve před dvěma lety. Od té doby ovšem nezahálela. Tělo jí zdobí celkem dvanáct obrázků a toto číslo ještě rozhodně není konečné. Co se rozhodla si pod kůži vrýt jako první?

"První tetování jsme si pořídila ve třiceti letech, je to molekula serotoninu (tzv. hormon štěstí). Molekula skončila za krkem mezi lopatkami," svěřila se herečka webu ŽivotvČesku.cz. I Bára si nechává tetovat obrázky, které pro ni mají osobní význam. Nově si nechala na paži vrýt raketu!

"Proč raketa? Mám takové pravidlo tři vteřin, které uplatňuji pokaždé, když se mi do něčeho nechce, nebo se neumím rozhodnout. Tři, dva, jedna, jednej, nebo nech být. Díky tomuhle pravidlu už jsem zažila spoustu úžasných situací, naučila se novým věcem, překonala strachy, ale také udělala spoustu hloupostí, kterých nelituji, učím se z nich," vysvětlila Jánová.

Hvězda Slunečné Bara Jánová se s tím nemaže: Nový přítel, rozchod a nový přírůstek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.