Bára Jánová a Ladislav Ondřej: Láska napříč seriály! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bára Jánová a Ladislav Ondřej: Láska napříč seriály!

Bára Jánová přiznala vztah s Ladislavem Ondřejem
Bára Jánová přiznala vztah s Ladislavem Ondřejem (Instagram)

Už je to konečně venku! Bára Jánová (31) alias Sylva ze Slunečné to po rozchodu s básníkem Vítkem Betkou dala dohromady s kolegou Ladislavem Ondřejem (29), hvězdou Ordinace v růžové zahradě. „Asi je to láska,“ hlásí nadšeně.

Herečka se rozhodla všem objasnit, zda je její blízkost k mladému herci, který si i s téměř třemi křížky na krku stále zachovává chlapecký šarm, jen další filmovou či seriálovou spoluprací, anebo něčím mnohem příjemnějším. Nádherně barevně vyladěnou fotografii, na níž se k sobě dvojice romanticky tulí, opatřila popiskem „rozmarné léto“ a doplnila jej celou řadou všeříkajících výkřiků, z nichž zamilovanost jen sálá: „Je to láska!“ – „Cítím lásku!“ – „Láska, vztah, co jiného!“

Pak ale poněkud ubrala. „Vídáme se, ale zatím je brzy na jakákoliv stanoviska,“ odpověděla na přímý dotaz Aha! herečka, jako by si uvědomila závažnost svých slov. Snímky s Ondřejem, který je v Ordinaci od počátku jako syn primáře Čestmíra Mázla, dává Jánová na sociální sítě již nějakou dobu – na některých se nechali „hýčkat v Krkonoších“ dobrým jídlem, na jiných pózovali před horskou chatou. Přesto byli tajemní jako hrad v Karpatech, a to, co je mezi nimi, si nechávali jenom pro sebe. Teď je to konečně potvrzeno.

Hvězda Slunečné Bara Jánová se s tím nemaže: Nový přítel, rozchod a nový přírůstek!

Video se připravuje ...

Gratulace neberou konce

Není divu, že se to pod příspěvkem, který ani ne během 24 hodin získal více než 10 tisíc „lajků“, okamžitě začalo hemžit gratulacemi. K novému vztahu jim vinšovali vše nejlepší nejenom fanoušci, ale i kolegové a kolegyně z umělecké branže, například Eva Decastelo (42) a Karel Zima (49), kteří s Jánovou hrají ve Slunečné, anebo Jakub Štěpán (30), Vanda Pilař Chaloupková(30) a Michaela Dittrichová (29), hvězdy primáckých Sestřiček.

Slunečná: Je Bára Jánová drsná motorkářka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.