Ze zákulisí seriálu Co ste hasiči: Rychlý zahučel do bažiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ze zákulisí seriálu Co ste hasiči: Rychlý zahučel do bažiny!

Seriál Co ste hasiči: Hasičská parta Radim Kalvoda, Jana Bernášková, Petr Rychlý, Jaromír Nosek a Marek Holý (zleva).
Seriál Co ste hasiči: Hasičská parta Radim Kalvoda, Jana Bernášková, Petr Rychlý, Jaromír Nosek a Marek Holý (zleva). (Foto: TV Nova, archiv)

O vtipné momenty není na place nouze! Petr Rychlý (55) coby velitel dobrovolných hasičů se během natáčení seriálu Co ste hasiči dostal do svízelné situace. Stačila chvilka nepozornosti, podklouznutá noha a herec zahučel do bažiny!

V druhém díle jste mohli vidět záchranu Vlastimila Zavřela (66), který uvízl v bažině a hasiči ho jeli zachraňovat. Ovšem během natáčení této scény k herci » ladně« přistál také Rychlý. „Petr omylem šápl tam, kam neměl, a následkem toho zahučel do umělé bažiny i on. Do půl pasu! Bylo to dost komické, ale vzhledem k tomu, že jsme Petra tou dobou ještě dobře neznali, nikdo se neodvažoval smát. Všichni jsme smích polykali,“ prozradila seriálová hasička Jana Bernášková (40). „Měl jsem říct první slovo, a najednou jsem byl v bažině. Sám nevím, jak se to semlelo,“ zavzpom í - nal s úsměvem na natáčení sám Rychlý. Další díl můžete sledovat příští pátek od 20.20 na Nově.

Tvář České Televize Toušlová promluvila o šíleném útoku expřítele! A Rychlý dotočil Ordinaci

Video se připravuje ...

Milionová sledovanost

První díl seriálu Co ste hasiči se minulý týden stal nejsledovanějším pořadem pátečního večera i celého dne. Zhlédlo jej 1,47 milionu diváků starších 15 let.

7 pádů HD dnes: Jana Bernášková: Žena musí přežít několik partnerů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
18. 7. 2021 • 10:50

Seriály nesleduji, ale nažila jsem se dívat na tento a nešlo to. Vůbec to neodpovídá, na vesnicích jsou hospody už dávno pozavírané, lidé tam nechodili a vůbec se mi to nelíbilo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.