Rudolf Hrušínský (74): ŽIJE DVOJÍ ŽIVOT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rudolf Hrušínský (74): ŽIJE DVOJÍ ŽIVOT!

Rudolf Hrušínský
Rudolf Hrušínský (Aha! Dan Černovský)

Do Vlasty Peška ze seriálu Ulice by to nikdo neřekl. Rudolf Hrušínský ml. (74) ale žije dvojí život. Jeden se svojí manželkou, právničkou Evou, v Karlíku u Prahy. Druhý s přítelkyní Helenou v Plané nad Lužnicí v jižních Čechách. A zdá se, že to všem zúčastněným vyhovuje.

S doktorkou práv Evou má herec tři syny, z nichž nejstarší Rudolf Hrušínský nejml. (50) je také herec, kterého proslavil Discopříběh nebo Svatba upírů. „Výchovu synů jsem nechal na své ženě, a udělal jsem dobře,“ konstatuje Hrušínský s tím, že nejmladší syn mluví čtyřmi jazyky a živí se tím, a prostřední je skvělým manažerem.

Milovník italských bublinek

Manželé Hrušínští spolu od roku 1999 vlastní vilu v Karlíku se zahradou a výhledem na pole a lesy. O manželce ale Hrušínský vůbec nemluví. „Protože si to nepřeje. Je doktorka práv a to je všechno, co vám o ní povím,“ objasnil v jednom rozhovoru Hrušínský, který je v okolí Karlíka oblíbený. A zvlášť v Dobřichovicích v La Fontaně s italskými víny a specialitami. „Pan Hrušínský k nám chodí především na prosecco,“ oznámila nám s úsměvem barmanka podniku. Tak to je Hrušínského život číslo 1.

Rudolf Hrušínský bojuje s vážnou nemocí. A proč je Vondráčková stále sama?

Video se připravuje ...

Helena je parťák na výlety

Ten druhý život probíhá v hercově milované Plané nad Lužnicí. Tam, kde strávil dětství, kde měl jeho otec Rudolf Hrušínský (†73) u řeky chatu a kde učil syna Rudolfa rybařit. Chajdu herec po otci zdědil, ale teď už tam jezdí pouze jeho vnoučata. Vlasta Pešek se ale v Plané stejně tak trošku víc zabydlel. Po revoluci, neboť herec je vášnivý malíř, měl v Plané galerii U Rudolfa. Především si tam ale našel přítelkyni Helenu, se kterou si navýsost rozumí.

27 let od smrti Rudolfa Hrušínského: Přesný ve všech filmech!

Video se připravuje ...

Podniká s ní výlety a dříve i cestovali po světě. Helena má v Plané dům, a tak herci nic nechybí. Ze společného hnízda vyráží často na ryby na různá oblíbená místa, kam to má o dost blíž než z Prahy. „Na pstruhy mám nejraději horní tok Vltavy, od Vyššího Brodu k Rožmberku, miluji i Otavu od Annína po Žichovice. Na kapry jezdím na Lužnici, Berounku a na rybník Nový Kanclíř u Třeboně,“ prozradil herec. Problém mu ale nedělá ani brzo ráno vstát a odjet z Plané točit do Prahy Ulici.

 



Přečtěte si
defakto
16. 7. 2021 • 07:59

... co se divíte , vždyt i starý Rudla Hrušínský byl na ženský , jen tehdy ještě nebyl bulvár a taky se s tím nechlubil , dělal to potajmu.
A oba jeho synové nejsou jiní , ředitel Jezerky měl mladou milenku a děda Pešek má starou babču. Že se nestydí !

-bello-
15. 7. 2021 • 22:27

Bože, co je na tom obdivuhodného ?
babka právnička si spočítala, že by to byla zbytečná námaha, jistě mají právně majetek rozdělený a děděk ať si dělá co chce.Neumím si představit, že si nějaká může Hrušínské namluvit a žít s nimi.

-bello-
15. 7. 2021 • 22:23

Oba synové Hrušínského se mi fyzicky hnusí a nic na tom nezměním.Z toho zde Rudolfa se mi vážně zvedá žaludek.Ulici jsem nikdy neviděla, jak hraje ani nevím.
Starý Hrušínský se nechával tam, jak mají chajdu hostit v hospodě zdarma.Chudák tamní hostinskej . To se tam všeobecně ví.

miroslava13
12. 7. 2021 • 11:13

asi je celej tatínek. ten měl doma světici, která mu vše trpěla. holt měla zasloužilého umělce...tak držela pusu a krok. ten ale aspoň něco uměl!!!!! ach jo. divím se paní právničce!!!!

prochaskanamoste
11. 7. 2021 • 18:17

Ať prdí. Stejně se oba kluci Hrušínskému nepovedli. Kdyby neměli slavného tátu, pes po nich neštěkne.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.