Slova Burešové o vztahu s Forejtem překvapují: ROZCHOD?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Slova Burešové o vztahu s Forejtem překvapují: ROZCHOD?!

Hvězda Slunečné Burešová a porotce MasterChefa Forejt museli od sebe! Vydrží jim vztah na dálku?
Hvězda Slunečné Burešová a porotce MasterChefa Forejt museli od sebe! Vydrží jim vztah na dálku? (Marek Pátek, TV Nova, FTV Prima, Instagram.com, archiv)

Ke svému soukromí se hvězda seriálu Slunečná příliš nevyjadřuje. Jenže poslední dobou se na Evu Burešovou (27) ze všech stran valí dotazy, jestli jsou s talentovaným šéfkuchařem stále spolu. Z toho důvodu chtěla ukončit všechny spekulace.

„Žádné opouštění, žádné loučení. Jsme spolu a jsme šťastní,“ poslala dle webu Super.cz herečka fanouškům jednoznačný vzkaz. Zareagovala i na to, zda s Přemkem Forejtem (34) čekají potomka: „Nečekáme miminko, nejsme manželé a naprosto v pořádku zvládáme to, že se opět rozjela práce, a tak těch pár dnů od sebe každý v jiném městě musíme být,“ uvedla Eva na pravou míru, jak to mezi ní a jedním z porotců show MasterChef aktuálně je.

Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi!

Video se připravuje ...

„Nejsme děti, jsme dospělí a nejsme jediný na světě, co mají práci dál od toho, abychom byli denně spolu. V době internetů, telefonů se dá vše zvládnout. A nejjednodušeji tak, že milujete. Což my děláme,“ dodala Burešová podle uvedeného webu. No tak ufff!

Slunečná: Eva Burešová chystá vdavky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5459148
6. 7. 2021 • 13:34

To mě hrozně mrzí, že ten magor s tou blbkou mají takové problémy, které nám dnes zase prozradili. Ještě že Bureška skoro nic neříká do medií, tak bychom se to ani nedozvěděli. Ještě jednou - je mi Vás moc líto, myslím, že nebudu asi tak tři dny spát.

mord
6. 7. 2021 • 07:13

To je mrazive

tulip
6. 7. 2021 • 05:18

No,to jsem tedy zvědavá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.