Soumrak nad vztahem s Forejtem? Burešové rezolutní NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Soumrak nad vztahem s Forejtem? Burešové rezolutní NE!

Hvězda Slunečné Burešová a porotce MasterChefa Forejt museli od sebe! Vydrží jim vztah na dálku?
Hvězda Slunečné Burešová a porotce MasterChefa Forejt museli od sebe! Vydrží jim vztah na dálku? (Marek Pátek, TV Nova, FTV Prima, Instagram.com, archiv)

Zamilovali se do sebe při natáčení show Tvoje tvář má známý hlas a lockdown nahrál tomu, že spolu mohli Eva Burešová (27) a ostřílený šéfkuchař Přemek Forejt (34) trávit poměrně dost času. Jenže pandemie polevuje a tím pádem se hereččině milému znovuotevřela restaurace v Olomouci. Jak ale budou překonávat takovou vzdálenost?

Někoho by napadlo stěhování, to ale pro hvězdu seriálu Slunečná není ta správná alternativa. Většina pracovních nabídek přichází totiž z hlavního města. A překonávat každý den tříhodinnou vzdálenost tam i zpět by zabralo nejspíš všechen volný čas, který herečka jistě ráda věnuje i svému synovi. Jenže Forejtova restaurace už dle slov jeho manažerky naplno běží. „Přemek už byl do práce naplno zapřažen týden před otevřením," prozradila pro web ŽivotvČesku.cz. Tak co s tím?

Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi!

Video se připravuje ...

Podle Evy Burešové to žádný zásadní klín mezi ní a Přemka nevrazí. „Olomouc není severní pól, vše se dá zvládnout," zareagovala pro uvedený portál herečka. Ta si před pár dny se svojí láskou stačila užít ještě romantickou dovolenou. Tak nezbývá než doufat, že je realita přece jen nepříjemně nezaskočí. A že jim věčné pendlování nebude brzy lézt na nervy.

Hvězda Slunečné Eva Burešová má nový videoklip: Malý princ letí do světa

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.