Herečka Eva Burešová: Trojčata chce i ve skutečném životě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Herečka Eva Burešová: Trojčata chce i ve skutečném životě!

Eva Burešová jako Týnka ze Slunečné
Eva Burešová jako Týnka ze Slunečné (FTV Prima)

Scenárista seriálu Slunečná René Decastelo (48) není troškař. Týně Popelkové přisoudil rovnou trojčata. Její představitelka Eva Burešová (28) se musela na place tahat s pořádným outěžkem. „Bolela mě záda, nemusela jsem nic hrát,“ přiznala herečka.

Pod kostým oblékla speciálně vyrobené břicho. „Dělali mi ho na míru podle maminky, která čekala trojčata a měla postavu podobnou jako já,“ svěřila Burešová ze zákulisí natáčení. Štáb pracoval postupně se čtyřmi modely, nakonec měla Eva s blížícím se porodem dvě bříška na sobě. „Skoro se s tím nedalo chodit,“ posteskla si herečka. Na druhou stranu ji bavilo a těšilo, když jí v kostymérně vycpávali prsa. „To bylo moc fajn,“ přiznala Eva s úsměvem.

Slunečná: Eva Burešová coby Týna bude mít trojčata!

Video se připravuje ...

Sama má s graviditou zkušenost, doma jí pobíhá čtyřletý syn Nathaniel. Samozřejmě si na své těhotenství při natáčení vzpomněla. „Vůbec by mi nevadilo jednou čekat trojčata. Čím víc dětí, tím víc legrace,“ smála se herečka. Snad tím prohlášením moc nevyděsila svého současného partnera, šéfkuchaře a porotce MasterChefa Přemka Forejta (34).

Hvězda Slunečné Eva Burešová má nový videoklip: Malý princ letí do světa

Video se připravuje ...

Matka samoživitelka

Otec malého Nathaniela, muzikant Michael Krásný, opustil Evu Burešovou, když jejich synovi nebyl ani rok. „Byli jsme nejlepší kamarádi. Jenže po narození syna to partner přestal zvládat,“ popsala důvody rozchodu herečka s tím, že dal přednost kariéře v New Yorku před rodinou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.