Eva Burešová Zlatou Slavicí? Prý na to má... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Eva Burešová Zlatou Slavicí? Prý na to má...

S kapelou Botox na jednom z posledních vystoupení.
S kapelou Botox na jednom z posledních vystoupení. (FTV Prima, Herminapress.cz, Profimedia.cz, Instagram, archiv)

Už dnes poznáme vítěze obnovené ankety Český slavík. Kdo po smrti Karla Gotta (†80) obsadí trůn pro nejlepšího zpěváka, není zatím jasné. V kategorii zpěvaček má vedle Lucie Bílé (55) šanci také hvězda Slunečné Eva Burešová (28).

Celkem do obnovené ankety hudební popularity přišlo 1 milion 600 tisíc hlasů od 210 000 lidí. To je absolutní rekord v dějinách Slavíka.

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...

„Zveřejňujeme abecední seznam dvanácti interpretů, kteří se v hlasování umístili na čelných místech ve své kategorii. Kdo z nich vyhraje zlaté, stříbrné a bronzové slavíky, se dozvíte v pátek 19. v přímém přenosu slavnostního galavečera z Hudebního divadla Karlín,“ prozradil Karel Janeček (45), prezident ankety.

Seriálové krásky: Bolestivé utrpení Burešové a Bernášková zabouchla dítě v autě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
20. 11. 2021 • 10:48

Ona Burešová je spíše herečka...jo, něco málo se pokusila zaspívat, ale jako budouci hvězdu to nevidím o to se snaží např. Bagárová atd. jo, talent je talent a né každý dokáže to co byl Gott ale jsou opravdu talenty v dnešní době, ale chce to hodně práce na sobě a tím pádem i hodně peněz....třeba se dobře majetně vdát

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.