Slunečná jde do finále! Usmíření Burešové a Lambory? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slunečná jde do finále! Usmíření Burešové a Lambory?

První klapka seriálu Slunečná.
První klapka seriálu Slunečná. (TV Prima)

Už jen posledních pár dílů a velkému seriálovému hitu zazvoní hrana. Divačky pochopitelně dychtivě čekají, jestli se vztah hlavních protagonistů vytříbí a zda k sobě Týna a Janek zase najdou cestu. Dočkají se romantické chvíle, kdy slzy potečou proudem?

Momentálně to prý vůbec nevypadá, že by se situace mezi stěžejními protagonisty měla uklidnit. Ale herečka Eva Burešová (28) dle deníku Šíp.cz naznačila, že vytoužený happy end  přece jen přijde. „Je to pohádka. Všichni čekají na šťastný konec a do života taky trochu pozitivity potřebují. Bude tam ale i drama,“ prozradila seriálová Týna Popelková pro deník.cz.

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...

Fanoušci závěrečné romantice ale ani už moc nevěří. Dějový zvrat, kdy se Janek oženil se svou bodyguardkou, je prý pěkně rozhodil. Mnozí příznivci seriálu dokonce na sociální síti vyhrožovali, že se seriálem předčasně skončili. „Úplně se zbláznili, ale bylo to hezké. Bohužel na stránce, která zveřejňuje díly dopředu, napsali, že se Janek s Týnou rozejdou a že to bude zase špatné,“ vysvětlovala Burešová, proč jejich rozhořčení rozuměla, ale ujistila diváky, že vše dobře dopadne. Ačkoliv o zvraty a napětí nebude nouze!

Seriálové krásky: Bolestivé utrpení Burešové a Bernášková zabouchla dítě v autě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.