Náhrada za Slunečnou odhalila obsazení: Zoo plná hvězd! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Náhrada za Slunečnou! VELKÝ NÁVRAT BUREŠOVÉ

Eva s Přemkem ve Varech
Eva s Přemkem ve Varech (Pavel Machan, Marek Pátek)

Prima s novými seriály rozhodně neotálí! Seriál s pracovním názvem ZOO, jehož hvězdou bude i stávající hlavní hrdinka Slunečně, herečka a zpěvačka Eva Burešová (28), se již začal natáčet. A opět se bude jednat o herecký koncert!

Hlavní role se chopí Michaela Pecháčková (17), která se přenese do postavy Sidonie Anny Novotné. Ta se rozhodne vyměnit studium v LA za práci v zoo, což byl odjakživa její sen. Rodiče, kteří o jejím plánu nemají ani ponětí, hrají Sabina Laurinová (49) a Marek Taclík (48). „Sid je milá, upřímná holka, která si jde za svými sny, a to i přes zákaz rodiny, protože ji ve všem tak úplně nepodporuje. Je hodně cílevědomá, což se mi na ní líbí,“ prozradila na svou postavu Pecháčková.

Svůj plán bude chtít uskutečnit v zoologické zahradě, kterou má pod svými křídly Veronika Freimanová alias ředitelka zoo Marie Roklová. „Myslím si, že je to milá, ale i rázná dáma, která se snaží věci řešit. Do toho má nějaké problémy v rodině, tak nějak se věci kolem ní dějí rychleji, než si představuje. Myslím si ale, že to je celkem fajn ženská,“ cituje herečku web eXtra.cz.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Freimanová prozradila výši svých honorářů na začátku kariéry i to, proč odmítla emigrovat

Video se připravuje ...

Do děje také vstoupí Sidone Novotná v podání Jany Švandové (74). Ta vkládá do své vnučky veškeré naděje, co se předání odkazu týče. „Sidonie je hlava rodiny. Se svým mužem založila sklárnu, která je velmi úspěšná a vydělává jim nemalé peníze. Po jeho smrti rodinný podnik převzala. Nesmírně miluje svoji vnučku Sid, o které si myslí, že bude pokračovatelkou toho, co vybudovala. Jenže…,“ naznačila Jana Švandová.

Pokud jde o zbytek obsazení, vsadili tvůrci seriálu na jistotu. Kromě zmíněné Evy Burešové, která se bude opět dělit o hlavní roli seriálu, se na place objeví i David Gránský (29) ze Sestřiček, Pavla Tomicová (59) a Tereza Brodská (53) ze Slunečné či Štěpán Benoni (37) z konkurenční Ordinace. Diváci se tak mají na co těšit - zdá se, že kompenzace za Slunečnou zatím vypadá slibně!

Sabina Laurinová: Můj konec v Modrém kódu nebyl hezký...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.