Noid Bárta blahem bez sebe: Může za to Eva Burešová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Noid Bárta blahem bez sebe: Může za to Eva Burešová!

Eva Burešová nazpívala písničku o svém úsměvu
Eva Burešová nazpívala písničku o svém úsměvu (Instagram)

Jelikož se jim jejich první spolupráce vyplatila, hudebník Václav Noid Bárta (41) a herečka Eva Burešová (28) se rozhodli, že spojí síly i tentokrát. Co je k tomu vedlo?

Světlo světa spatřila píseň s videoklipem Úsměv Mony Lisy, kterou nazpívala Eva Burešová. Text písně jí přitom byl napsán v podstatě na míru. Jakmile se partnerka Václava Noida Bárty dočetla, že mnozí lidé kritizují úsměv hvězdy Slunečné, rozhodla se jednat. Z partnerů v životě se tak na moment stali i partneři v životě pracovním. Z pera Bárty vznikla hudba, z toho Elišky Grabcové zase text. Třešničkou na dortu byl pochopitelně hlas Evy Burešové, jenž skladbě vdechl život. Vzhledem k tématu písně nebyla nouze o autentičnost. Eva ji zazpívala od srdce.

Videoklip je výjimečný i tím, že byl natočen, jak se říká, na první dobrou – bez pauzy. „Koncept jsem měl přibližně vymyšlený, dokonce jsem ho tréninkově natočil asi čtyři dny předtím se svou dcerou Terezkou a Eliškou, které mi dělaly figurantky. Natrénoval jsem si vše, protože klip je unikátní tím, že je celý natočený na jeden záběr. Muselo se to opravdu vyzkoušet, není tam žádný střih,“ vysvětlil Václav Noid Bárta, přičemž v případě Evy Burešové nešetřil chválou.

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...

„Věděl jsem, že klip v této podobě bude fungovat. Eva je krásná holka a hezky se na ni kouká. Divák si ji může užít. Ona to zahraje, ustojí a celé ty tři minuty se na ni vydržíte dívat s obrovským zájmem. Mám velkou radost, že se to podařilo,“ dodal spokojeně Noid Bárta.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.