Laurinová po vyhazovu ze seriálu: NAŠLI JÍ NOVÝ KŠEFT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Laurinová po vyhazovu ze seriálu: NAŠLI JÍ NOVÝ KŠEFT!

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (foto ara)

Velmi překvapivé rozuzlení má nečekaný vyhazov ze seriálu Modrý kód - Sestřičky! vrchní sestry Mery Tomáškové. Její představitelka Sabina Laurinová (49) totiž natáčení musela utnout (Aha! informovalo). Diváci však do této chvíle netušili, proč vlastně skončila. Podle informací deníku Aha! jde do nového seriálu Zoologická!

Herečka jen těžko dávala sbohem seriálu z nemocničního prostředí. „Ano, je to tak, s postavou Mery jsem se opravdu po pěti krásných letech rozloučila. Její příběh se naplnil. Skutečně jsem se s ní sžila a budu na ni vzpomínat stejně jako na spolupráci se všemi skvělými kolegy. Jak se říká: něco musí skončit, aby něco nového mohlo začít,“ okomentovala svůj odchod pro Aha!.

Přísně tajné info

Jenže už nezmínila, že končí kvůli novému seriálu s pracovním názvem Zoologická! Jedná se o přísně střeženou informaci, která neměla opustit zdi televize. „Bude jednou z hlavních hvězd seriálu, který se má stát vlajkovou lodí TV Prima a ta do něj plánuje neinvestovat nemalé peníze. Volba padla na Laurinovou, protože je u diváků velmi oblíbená a je jednou ze záruk, že si diváci tento seriál z prostředí ZOO pustí za oblíbí,“ svěřil deníku Aha! zdroj, který nesmí být jmenován z obav o svou pozici.

Jablko nepadlo daleko od stromu. Dcera Sabiny Laurinové sbírá herecké zkušenosti v seriálu Sestřičky

Video se připravuje ...

Role na tělo

Laurinová se už teď může těšit, že si zahraje po boku Davida Gránského (29), Evy Burešové (27) či Lucie Polišenské (34). Právě těmto hercům už brzy budou psát scénáristi jejich postavy přímo na tělo.

Zákulisí natáčení milostné scény Laurinové a Němce: Nekonečné líbání a zapomenutá stopka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
13. 5. 2021 • 22:24

Je opravdu přesladká ve všem

AHel
13. 5. 2021 • 15:58

Já Laurinovou nemusím...ten seriál je pro mě blbost na entou! ...seriál Zoologická, to bude asi zase další zoufalství.

perla99
13. 5. 2021 • 06:19

Další slátanina 😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.