Laurinová ze Sestřiček: Po 5 letech ji zařízli! Proč musela odejít?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Laurinová ze Sestřiček: Po 5 letech ji zařízli! Proč musela odejít?!

První klapka seriálu Sestřičky Modrý kód.
První klapka seriálu Sestřičky Modrý kód. (Herminapress)

Posledních pár dílů mají fanoušci seriálu Sestřičky Modrý kód na to, aby si na obrazovkách vychutnali oblíbenou postavu vrchní sestry Mery Tomáškové. Její představitelka Sabina Laurinová (49) totiž natáčení ukončila. Podle informací Aha! totiž musela!

Okolnosti a důvody svého konce v úspěšném seriálu zatím nekomentovala. A mlčení zachovává i vedení Primy. Podle informací Aha! to bylo nepříjemné překvapení i pro herečku. „Diváky ještě čekají skutečně dramatické chvíle u sledování příběhu postavy Sabiny Laurinové, který nabere opravdu nečekaný směr,“ naznačila jistý vývoj Aha! manažerka lifestylové komunikace Primy Zuzana Brzáková.

Sabina Laurinová točí vánoční Sestřičky: Letos se těším potichu ...

Video se připravuje ...

260 tisíc za měsíc

Byť to pro Sabinu musela být ledová sprcha, protože sama se prý pro odchod nerozhodla, zvolnit chtěla už dlouho. Hlavní postavou byla po celou dobu trvání seriálu, a měla tak nejvíc natáčecích dní. Seriál Sestřičky má totiž jen čtyři dějové linky, které jsou přítomné v každém díle, což pro hlavní postavu znamená až 20 natáčecích dní v měsíci a v nich i 10 obrazů denně. Podtrženo sečteno měsíčně si mohla přijít až na částku 260 000 Kč.

S postavou se sžila

Odmítat tak musela i zajímavé nabídky na jiné větší projekty. „Ano, je to tak, s postavou Mery jsem se opravdu po pěti krásných letech rozloučila. Její příběh se naplnil. Skutečně jsem se s ní sžila a budu na ni vzpomínat stejně jako na spolupráci se všemi skvělými kolegy. Jak se říká: něco musí skončit, aby něco nového mohlo začít,“ okomentovala svůj odchod Aha!.

Zákulisí natáčení milostné scény Laurinové a Němce: Nekonečné líbání a zapomenutá stopka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pjotri
17. 5. 2021 • 10:49

Ve článku postrádám odpověd na otázku, položenou v nadpisu. Z článku jsem nepochopil, proč ji zařízli... Mně, osobně, chybět nebude, protože tu slátaninu nesleduju. V poslední době se ale zaměřuju na "novinářskou" práci, zejména na to, jestli články plní to, co, bombasticky, slibují. Už mám těch "zvratů ve vyšetřování" a podobných upoutávek po krk. Vždy se dočtu jen to, co už, minimálně 5x před tím.

nika70
3. 5. 2021 • 13:02

Mně chybět nebude, byla to nesympatická role. Jak stará panna se chovala.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.