Dárek za všechny prachy! Neuvěříte, co dostane Godíková od Langmajera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dárek za všechny prachy! Neuvěříte, co dostane Godíková od Langmajera

Svatba s Jiřím Langmajerem
Svatba s Jiřím Langmajerem (svatební salón Adina)

Adéla Gondíková nedávno oslavila 47. narozeniny. Herečka je ale nestrávila doma, nýbrž v ateliérech. Naštěstí si pro ni kolegyně Sabina Laurinová (48) připravila překvapení, dostala květinu a bonboniéru. Na ten hlavní dárek si ale musela počkat od manžela Jiřího Langmajera (54).

Na rodinnou oslavu si musela počkat, přesto tušila, jaký dárek od manžela dostane. „O jeden dárek jsem si napsala Ježíškovi. Takže dostanu, doufám, věšák na prádlo,“ prozradila se smíchem pro pořad Showtime. „Já potřebuju praktické dary, takže ještě krém na obličej na vrásky,“ dodala.

Adéla Gondíková v novém seriálu Sestřičky:

Video se připravuje ...

Ačkoliv narozeniny slavila na natáčení nového seriálu Sestřičky Modrý kód, rozhodně nebyla ochuzena o pořádné překvapení. Laurinová, která v seriálu hraje vrchní sestru Mery, vběhla do záběru s bonboniérou. S režisérem se za jejími zády totiž domluvila, že poslední klapku pozmění v gratulaci.

„V první chvíli jsem si myslela, že se Sabina zbláznila, protože vyběhla s úplně jinou bonboniérou,“ nechápala zprvu Gondíková, které vše došlo po chvíli. „Fakt jsem si říkala, že jí asi není dobře, ale pak řekla, že mám narozeniny. To bylo hrozně milé překvapení. Děkuji za něj,“ prozradila oslavenkyně. K Laurinové se pak přidali další gratulanti s velkou kyticí.

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
24. 8. 2020 • 15:21

Od redakce dostala nové příjmení a to je úspěch!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.