Překvapení u Gondíkové: Miminko na stará kolena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Překvapení u Gondíkové: Miminko na stará kolena

Adéla Gondíková
Adéla Gondíková (Herminapress)

Stále toho nemá dost. Z jednoho nemocničního seriálového prostředí do druhého míří herečka a komička Adéla Gondíková (46). Té se daří jak v pracovním, tak v soukromém životě a promluvila o miminku takzvaně na stará kolena.

Vrací se do role zdravotní sestřičky a nemůže se dočkat. Adéla Gondíková, která si v roce 2019 vzala herce Jiřího Langmajera (54) promluvila o novém natáčení a také o miminku.

„Je to kladná postava. Klasický model rodiny. Mám manžela, jedno pubertální patnáctileté dítě, což je reálné, protože sama mám šestnáctiletou dceru. A přišla jsem do práce po takové rychlé mateřské dovolené, protože jsme si trošku na stará kolena udělali miminko,“ vyzradila Adéla. Jak to má s dětmi v osobním životě? Přemýšlejí s Jiřím o vlastním miminku?

Adéla Gondíková: Svatba? Je to komplikované... Možná ano!

Video se připravuje ...

„Jirka má dcerku, od které už máme vnoučka. Hrozně rádi se o něj staráme a jsme rádi, když je u nás. Hrajeme si s ním, je to hrozně legrační, ale kdyby to mělo být pořád... Osobně si myslím, že za pár let by nám došly síly,“ dodala Gondíková podle super.cz.

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.