Gondíková o životě s Langmajerem: Je to vážně síla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gondíková o životě s Langmajerem: Je to vážně síla!

Herecký pár Adéla Gondíková a Jiří Langmajer.
Herecký pár Adéla Gondíková a Jiří Langmajer.  (Bontonfilm, archiv Blesku )

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer tvoří pár už pěknou řádku let. Rádi spolu tráví chvíle a podporují se ve zdravém životním stylu. Dá se říci, že se spolu nebojí vyzkoušet snad nic, možná proto je jejich soužití tak spokojené.

Třeba na jaře podstoupily celkový  detox organismu pod vedením zkušené bylinkářky. „Ta paní nám vysvětlila, co nám právě teď nejvíc škodí. Jídelníček jsme měli hodně omezený (každý trochu jiný) a díky bylinkám jsme se krásně vyčistili. Nebylo to nic proti ničemu, v zásadě jsme nepili alkohol, kafe, nejedli mouku a cukr,“ prozradila Adéla Gondíková pro Novinky.cz

„Jediný zádrhel byla příprava krabiček s jídly na celý den. Jirka zrovna točil, a tak jsem chystala ráno pěkně svačinky. Celý život jsem to dělala pro ostatní, teď poprvé jsem musela i sama sobě,“ popsala herečka a moderátorka.

Jiřím Langmajerem je Adéla Gondíková prostě šťastná. „Nám je spolu fajn, oba dost pracujeme, a když se sejdeme, tak si to užijeme, jak potřebujeme. Nevím, jak to mají jiní, o nás bych řekla, že máme normální hezký vztah. Nezažíváme žádnou houpačku, ale ani stereotyp nebo nudu. Jsme voda a oheň, doplňujeme se jako ozubená kolečka, která se náhodou potkala a pěkně do sebe zapadla,“ svěřila Gondíková.

Vyprsená Adéla Gondíková: Jak to chodí u nich doma s Langmajerem?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
malejavelkej
24. 9. 2018 • 14:41

Hlavně, že je to síla a ne sýla.

tomlk007
24. 9. 2018 • 12:27

na jaře podstoupilY celkový detox???Langmajer je baba? Oni podstoupili

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.