Jiří Langmajer opět tatínkem? Gondíková (41) promluvila o druhém dítěti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiří Langmajer opět tatínkem? Gondíková (41) promluvila o druhém dítěti!

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer
Adéla Gondíková a Jiří Langmajer (Foto herminapress.cz)

Oba už mají z předchozích vztahů potomky. Adéla Gondíková má s Ondřejem Brouskem Nelinku, Langmajer s bývalou ženou Terezou dvě dospělé dcery. Uvažují herci o společném dítěti?

Partneři jsou spolu nějaký ten pátek, ale oficiálně se jako pár se ukázali až na začátku léta minulého roku. Oba mají ze svých nevydařených vztahů děti, a jak to vypadá, Gondíková si dalšího potomka umí představit. Ale ne na moc dlouho. „Už jsem stará. Tedy teď ne. Teď by mi to hrozně pomohlo. Byla bych doma, nadšená. Uklízela bych, vařila, s Nelinkou dělala úkoly. Všechno by bylo perfektní. Ale myslím, že by mi po čase došel dech,“ přiznává pro server zena-in.

Po prvotním nadšení by totiž přišlo vystřízlivění. „Jenže až by mi bylo dvaapadesát a já dělala to, co teď s Nelou? A v pětapadesáti řešit pubertu patnáctiletého dítěte? V tomhle nejsem tak euforický člověk, který se pro něco nadchne a nepřemýšlí o tom,“ dodává Adéla realisticky. Mateřství si plně užívá s Nelinkou, která už pokukuje po kariéře herečky. „Ona sice prohlašuje, že by chtěla dělat to, co maminka, ale to jen tak říká. Je sice zábavná, ale spíše stydlivá. Není to takové to dítě, které někam přijde a hned je ho všude plno. Takže jí to celkem rozmlouvám,“ dodává Gondíková. A ani do budoucna nebude potenciální hereckou kariéru své dcery podporovat. „Tohle povolání nemá budoucnost,“ uzavírá překvapivě.



Přečtěte si
mekanik
12. 4. 2015 • 12:19

20tina-akorát že to není bella a já.někdo si nejapně hraje ubožák

eisenbieger
12. 4. 2015 • 11:34

dneska šíbuješ sluzbu ? nakyho ajsenbonaka dneska zmaknes ne

eisenbieger
12. 4. 2015 • 11:32

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.