Tajemství, o kterém Daniel Hůlka nemluví: Sex s Gondíkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tajemství, o kterém Daniel Hůlka nemluví: Sex s Gondíkovou!

Gondíková s Hůlkou se do sebe prý zamilovali po studiích.
Gondíková s Hůlkou se do sebe prý zamilovali po studiích. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, ara)

Oba o své dávné lásce zarytě mlčí. Daniel Hůlka (47) a Adéla Gondíková (42) v sobě našli po studiích zalíbení. Ani jeden to ale nehodlá přiznat. „Muž o dámách nemluví,“ drží se gentlemanského pravidla zpěvák.

Ani Adéla není sdílnější. Přitom její city k 198 cm vysokému Danielovi s podmanivým hlubokým hlasem propukly dávno před jejím zatím jediným, navíc nevydařeným manželstvím s Ondřejem Brouskem (34). „Byla to láska jako trám. Ani ne tak dlouhá jako intenzivní,“ tvrdí o vztahu herečky a zpěváka jeden z pamětníků. Zvláštní, že se k tomu oba už nechtějí veřejně znát. O Gondíkové dokonce není ani zmínka v nové knize Miroslavy Besserové Diagnóza Blíženec, která mapuje téměř celý Danův dosavadní život nejen po profesní stránce. „Kniha vznikala dva roky. Mluvili jsme i o jeho dosud nepublikovaných vztazích s ženami, ale pak jsme se rozhodli, že to tam nebude,“ řekla deníku Aha! spisovatelka.


Gondíková se ke vztahu s Hůlkou také nevyjádřila. Konečně si totiž užívá již víceméně legitimní vztah s Jiřím Langmajerem (49). Už se nescházejí jen pod rouškou tmy, byli spolu za světla např. na karlovarském festivalu. A Hůlka? Ten nedávno zažil perné chvíle, když se do něj údajně zamilovala jeho dnes již bývalá manažerka Michaela Kocourková. Jinak žije jako poustevník v mobilheimu před svou vilou v Jevanech, která prochází rekontrukcí. Společnost mu dělá jen jeho pes.



Přečtěte si
ararat
19. 12. 2015 • 15:49

SUMO MARKÉTO, A CO BUDE DÁL,JÁ NEJSEM TONÍČEK...ALE TOBĚ COBY JEDNODUCHÉMU ČLOVĚK TO STĚŽÍ VYSVĚTLÍM... ŽE TADY URÁŽÍŠ A JSI SPROSTÁ JE EVIDENTNÍ *********************************************** Screen ...DĚLÁŠ?

antonuis.j
19. 12. 2015 • 12:31

Belmeku, bábo tlustá, tobě už žilka praskla dávno, co, uklízečko z fitka. Piš si tu dál sama se sebou, ty žumpo mekaniku a rádobyslušná bábo bello. Jsi ohyzdná tlustá stará primitivní dementka.

-bello-
19. 12. 2015 • 12:18

antonuis.j nebuď labuť, morde. Jak říkám, kanál jsi , čus

mekanik
19. 12. 2015 • 11:45

antonius-praskne ti žilka ararat nerozčiluj se blbko ožralá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.