Tak přece se berou! Plán veselky Gondíkové a Langmajera odtajněn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tak přece se berou! Plán veselky Gondíkové a Langmajera odtajněn!

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer prý plánují veselku.
Adéla Gondíková a Jiří Langmajer prý plánují veselku. (Foto Herminapress.cz, ara)

Charismatický Jiří Langmajer (52) spolu s herečkou Adélou Gondíkovou (45) už spolu tvoří pár několik let. A i když tvrdili, že svatbu k životu nepotřebují, podle webu Super.cz se přece jen bude konat!

Že dvojice své plány přehodnotila se podle citovaného webu v kuloárech šušká už nějakou chvíli. Podle informací Super.cz by si stále zamilovaný pár měl říci osudové „ano“ už začátkem prázdnin. A zřejmě to bud pořádná pařba.

Tak to prý naznačuje pozvánka skupiny J.A.R. na jeden z jejích koncertů, který se odehraje v Kostelci u Křížků. „Jedinečný koncert J.A.R. s podtitulem Kouba se žení! Čeká vás skvělá show, spousta dobrého jídla, pití a zábavy. Společně konečně oženíme Koubu! Tak hurá na to,“ stojí na pozvánkách na koncert, na kterém je Langmajer zobrazen jako vojín Kouba z filmu Copak je to za vojáka. Je to jednoznačný signál, že opravdu vstoupí do chomoutu?

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.