Adéla Gondíková: ŽIVOTNÍ CHYBA! Proč nevzala flek Borhyové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Adéla Gondíková: ŽIVOTNÍ CHYBA! Proč nevzala flek Borhyové?

Adéla Gondíková
Adéla Gondíková (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, ara)

Dostala nabídku, která se neodmítá! Z Adély Gondíkové (47) klidně mohla být hvězda Televizních novin, jakou je Lucie Borhyová (42). Když v TV Nova končila Mirka Čejková (58), oslovil herečku tehdejší šéf zpravodajství Pavel Zuna (53), zda by s ním nechtěla moderovat hlavní zpravodajskou relaci. K odmítnutí měla Adéla ale své důvody!

Bývala spolu s bratrem Daliborem Gondíkem (50) jednou z největších hvězd přelomu milénia, a tak není divu, že na Adélu Gondíkovou televize sázela a hrnul se jí jeden lukrativní kšeft za druhým. „Jednou jsem dostala nabídku jít dělat moderátorku Televizních novin na Nově, bylo to, když odcházela Mirka Čejková, a oslovil mě přímo tehdejší šéf zpravodajství Pavel Zuna, že bych se mu tam moc líbila, mně to přišlo velmi komické,“ prozradila Aha! Gondíková.

Adéla Gondíková v novém seriálu Sestřičky:

Video se připravuje ...

 

„Nechala jsem si jednu noc na rozmyšlenou a s velkými díky jsem tuto nabídku musela odmítnout. Televizní diváci by mi totiž nevěřili. V té době jsme s bratrem dělali zábavné pořady Go-Go show a mně bylo jasné, že se to neslučuje,“ přiznala Gondíková, která se v mezičase vypracovala v etablovanou herečku. „Tenkrát mi přišlo, že kdybych hlásila zprávy, tak se budu muset přeorientovat, být strašně slušná, a ne večer řádit v baru,“ to byl další důvod, proč to nešlo přijmout. V té době ale netušila, že za několik let bude stejně moderovat na stanici Skylink. „Dnes hlásím zprávy a baví mě to, asi jsem k tomu musela dospět,“ dodává Gondíková.

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 9. 2020 • 12:03

Škoda, Adéla Gondíková má šarm a její přednes jde sám od sebe A koukám, že je i chytrá, když to tehdy odmítla. Borhyová kejvne na všechno i na vystrkování zadku na fotkách ! Gondíková má dar mluveného slova! Má nadhled a mluvit umí.
Nad míru snaživá Borhyová mluvit neumí! Ta před sebou slova tlačí. I kdyby si to 100x před vydáním opakovala, nepamatuje si , čte ta slova na čtečce odděleně, valí oči a intonačně věty nedává.Forma, nad přednes! Úlevou je pro ni se jednoduchý text, kdy může "improvizovat." Ale to je jen tehdy, když hlásí katastrofu, např. že někde prší.Tam zafuní!
S Gondíkovou by měli na Nově pohodu , nikoli nekončící pnutí narcistky Borhyjky!

defakto
27. 9. 2020 • 11:30

... s prominutím, Adéla má nepříjemný hlas , takový mužský tak by tu hlasatelku ani nemohla dělat ! To , že jí to nabídl Zuna ještě nic neznamenalo , třeba si s ní dělal akorát legraci .
Na Borhyovou celé léta nikdo neměl , je stále krásná a svou práci dělá profesionálně !

domino22
26. 9. 2020 • 09:58

Škoda, že to nevyšlo.. na paní Adélu by byl určitě lepší pohled než na tu vykulenou, vyšpulenou a naprosto nepřirozenou Borhyovou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.