Přiznání Langmajera: Zákaz zasáhl do svatby s Adélou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přiznání Langmajera: Zákaz zasáhl do svatby s Adélou

Mejdan a koncert po svatbě Langmajera a Gondíkové
Mejdan a koncert po svatbě Langmajera a Gondíkové (Kundrát, Hykl)

Hladce oholenou tvář vyměnil za bradku. Vousy Jiří Langmajer (54) neshodil, ani když říkal Adéle Gondíkové (47) u oltáře »ano«. Až teď vyšlo najevo, že nemohl, byť si to sebevíc přál. Kvůli roli obvodního inspektora v novém seriálu Zločiny Velké Prahy, jehož první epizodu jste viděli včera, měl přísný zákaz!

V historickém seriálu už hrál, v Četnících z Luhačovic ale vystačil s tenkým knírkem a dobovou uniformou. Tentokrát to pro něj tak snadné nebylo. „Maskér Jirka Sadílek řekl, že by bylo nesmírně obtížné lepit vlasy a bradku na každé natáčení a hlavně jsme chtěli být co nejautentičtější, tak jsme se dohodli na tom, že je budu mít svoje. Na deset měsíců jsem byl ostříhaný tak, jak se v té době chodilo,” prozradil.

Těšíte se na nový seriál? Přicházejí Zločiny Velké Prahy

Video se připravuje ...

V kostýmu u oltáře

Ve vizáži obvodního inspektora Rudolfa Havlíka z roku 1922 se musel i oženit s dlouholetou partnerkou Adélou Gondíkovou. „Od pasu nahoru jsem byl dobový, od pasu dolů současný. První měsíc jsem si připadal zajímavě, druhý měsíc mi to přišlo pěkný a třetí už jsem byl zoufalej,” popsal. Na svou adresu si vyslechl i pár vtípků a dotazů nejen kvůli bradce.

Byl za proutníka

Režisér Jaroslav Brabec (66) ho obsadil do role inspektora, kterému v policejním sboru přezdívají – proutník. Častokrát totiž stačí jediný pohled a dáma je jeho. Jeho tlustý notes navíc obsahuje jména všech pražských prostitutek... „Je to bourač, ale v jádru je to jemnej a něžnej kluk, proto to hraje on. Nepřipomíná mi nikoho jenom Langmajera, proto to Jirka dostal,” shrnul Brabec. Další díl sledujte 7. února od 20.10 na ČT1.

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.