Pochyby ze strany Matuše: Svatba s Lucinkou v ohrožení?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Pochyby ze strany Matuše: Svatba s Lucinkou v ohrožení?!

Bohuš Matuš a jeho partnerka Lucie
Bohuš Matuš a jeho partnerka Lucie (instagram, archiv)

Poněkud předčasně si zatím maluje krásnou svatbu zpěvák Bohuš Matuš (47). Ten si přítelkyni a maminku své tříměsíční dcery Natálky chce vzít na její narozeniny, které se blíží.

Nezapomenutelný dárek k narozeninám plánuje pro svou přítelkyni Bohuš Matuš.12. května, kdy Lucie (17) oslaví plnoletost, si ji chce rovnou i vzít! Velké plány ovšem ještě mohou pokazit vládní proticovidová opatření. „Svatbu bychom chtěli dvanáctého května, na osmnácté narozeniny Lucky. Snad to vše dopadne dobře. Doufám, že restrikce do května skončí a budeme se moct vzít,“ prozradil Matuš webu Super.cz.

Bohuš Matuš je za vodou! Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x »potěšil«!

Video se připravuje ...

Protože samotná svatba má být i dárkem k narozeninám, plánování se překvapivě ujal budoucí ženich. „V květnu by už mělo být hezké počasí, a hlavně to budeme mít venku. Budeme se brát v Krtkově světě v Horních Měcholupech. Je to krásný park a moc hezké místo, majitel nám nabídnul, že se o vše postará a tím, že to bude venku, by to mohlo být bez roušek,“ doufá zpěvák, který by na svatbě rád viděl alespoň nejbližší kolegy z branže.

Rozvedená Jitka Boho znovu singl? Svatba a bydlení s přítelem nebudou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.