Matušova Lucinka je stále úspěšnější: Živí teď celou rodinu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Matušova Lucinka vystupuje ze zpěvákova stínu: Bohuši, dej si pozor!

Bohuš Matuš a jeho partnerka Lucie
Bohuš Matuš a jeho partnerka Lucie (instagram, archiv)

Její popularita konečně nese ovoce. Sedmnáctiletá Lucinka začala vystupovat ze zpěvákova stínu, a dokonce Bohuše Matuše (47) předčila nejen co do oblíbenosti, ale i co do příjmů!

Po založení instagramového účtu začala být čerstvá maminka Lucie opět aktivní na sociálních sítích a zdá se, že svého rozhodnutí nemusí litovat. Ačkoli účet uzamkla, aby tak předešla možným negativním komentářům, a své sledující předem schvaluje, více než 18 tisíc sledujících je pro začátek slušné číslo. Vzhledem k aktuální oblíbenosti i díky tomu, že se stala poprvé maminkou, se o Lucinku začaly zajímat firmy, jejichž cílovou skupinou jsou právě novopečené maminky.

Samotný zpěvák si takové spolupráce pochvaluje. Přeci jen se na pódium patrně ještě nějakou chvíli neobjeví, a tak jakákoli finančně ohodnocená nabídka přijde vhod. „Lucince se kvůli spolupráci začaly ozývat světové firmy. Teď jí poslaly krásné věci na miminko, také na účet jí přišlo spoustu peněz. Lucinka je teď bohatší než já,“ pochlubil se zpěvák webu eXtra.cz.

Bohuš Matuš je za vodou! Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x »potěšil«!

Video se připravuje ...

Zpěvák byl před covidem údajně zvyklý vydělávat i statisíce, tudíž je během koronavirové krize finanční propad patrný. Ani jeden si však nezoufá, jelikož se díky influencerské dráze Lucinky situace výrazně zlepšila. O jak moc si polepšili, však Matuš přímo nesdělil. „Daří se jí. Od tatínka dostala novou úžasnou kameru, tak bude točit videa. Baví ji to. A navíc je na to pozitivní odezva a nechodí skoro žádné negativní komentáře,“ dodal Matuš.

Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
13. 2. 2021 • 17:43

Jste k smíchu, oba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.