Matušova Lucie terčem nenávistných komentářů: Nezodpovědná matka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Matušova Lucie terčem nenávistných komentářů: Nezodpovědná matka?!

Bohuš Matuš s Lucií.
Bohuš Matuš s Lucií. (Facebook)

Je to sotva pár dnů, kdy se manželka zpěváka Bohuše Matuše (47) vrátila po břišní operaci z nemocnice. Na sále podle manžela strávila asi pět hodin. Ale přesto se najdou tací, kteří jsou schopní mladé mamince vytknout, že se nestará, jak by měla!

Jelikož Lucie (18) nechala Natálku doma, protože chirurgický zákrok neumožňoval, aby o ni mohla naplno pečovat, nahrálo to do noty takovým, kteří ji osočili, že tím spáchala málem smrtelný hřích. Tak to aspoň vyplynulo z některých komentářů na sociálních sítích. „Přišlo mi několik zpráv, dokonce i nadávek, že jsem nezodpovědná matka, protože jsem u sebe v nemocnici neměla dítě. Abych řekla pravdu, jsem momentálně šťastná, že si dojdu sama na záchod. Jsem po operaci pupeční i tříselné kýly, 6 cm diastázy, a dokonce mi udělali i kompletní plastiku břicha, abych mohla mít ještě miminko," uvedla Lucie na sociálních sítích dle webu eXtra.cz. 

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...

Zároveň měla dodat, že Natálku nesmí ani zvedat, protože ji lékaři varovali, že by si tak mohla ublížit. „Chápu, že někdo nemá tu možnost, aby mu někdo s miminkem pomohl, je mi to samozřejmě moc líto, nevím, co bych v takové situaci dělala, ale mám manžela a maminku, kteří mi s Natálkou pomáhají, a jsem za to vděčná," sdělila citovanému webu mladá paní Matušová.

František Janeček svědkem na svatbě Bohuše Matuše: Přeju jim sílu na kompromisy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.