Táta roku Bohuš Matuš (48): Překvapivý ortel nad dcerou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Táta roku Bohuš Matuš (48): Překvapivý ortel nad dcerou

Bohuš Matuš si jako tatínek vede skvěle!
Bohuš Matuš si jako tatínek vede skvěle! (facebook, instagram, archiv)

Více jak půl roku si zpěvák Bohuš Matuš užívá otcovskou roli a od konce jara je i manželem maminky malé Natálky, mladičké Lucie Matušové (18). Rok 2021 se tak pro muzikálového zpěváka i přes pandemii nese v harmonickém rodinném duchu. Navíc je mu dceruška čím dál více podobná!

Zpěvák Bohuš Matuš si zatím tu nejdůležitější životní roli nemůže vynachválit! Momentálně také využívá toho, že veškerý svůj čas zatím věnuje právě své dcerušce, než opět začne být v zápřahu díky muzikálům. A jelikož je malé Natálce přes rok, čím dál tím více se začíná podobat právě tatínkovi.

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...

„Hodně lidí v mém okolí zmiňuje, že je mi podobná. Ale to holčičky většinou bývají po tatíncích – aspoň si to myslím. Teď jsme byli na kontrole u paní doktorky a musím říct, že roste jako z vody. Je dokonce o něco vyšší, než má být na svůj věk. Nicméně to vůbec ničemu nevadí. Je to s ní úžasné, už si mimo jiné i sedá. Pořád jí kupujeme interaktivní a hudební hračky, se kterými si hodně vyhraje. Máme z ní vážně velkou radost," svěřil se Bohuš Matuš webu ŽivotvČesku.cz.

Vzhledem k tomu, že Natálka začíná vnímat své okolí víc a víc, se u ní zpěvák zcela nepřekvapivě snaží vzbudit lásku k muzice už v takto útlém věku. Vidí v dcerce svou následovnici? „Je pravda, že hudbu vnímá opravdu hodně a reaguje na ni - určitě to v ní je. Moc ráda poslouchá písničky a některé už zná. Když se jí nějaké líbí, začne se hned radovat, ale najdou se i takové, které se jí naopak nelíbí. Má velice ráda Karla Gotta a baví ji i klasické dětské písničky z různých televizních pořadů. Pokud by chtěla být zpěvačkou, podpořím ji v tom, ale možná bych byl raději, kdyby se věnovala něčemu jinému," dodal zpěvák.

Novomanželé Matuš a jeho Lucinka: Tajný plán na svatební noc!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.