Šokující odhalení o Matušovi: POKUS O SEBEVRAŽDU?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokující odhalení o Matušovi: POKUS O SEBEVRAŽDU?!

Kostýmová zkouška muzikálu Láska nebeská  - Bohuš Matuš
Kostýmová zkouška muzikálu Láska nebeská - Bohuš Matuš (Martin Hykl)

Poznávacím znamením zpěváka Bohuše Matuše (48) byly dlouhou dobu tmavý šátek nebo čepice, kterými kryl svou holou hlavu. Tu se ale již delší dobu nebojí odhalovat, stejně jako se nyní nebál odhalit důvod, proč o vlasy kdysi přišel.

Veřejnost ho zná jako zpěváka, který je buď v muzikálovém kostýmu, a to včetně paruky, nebo jeho hlavu zdobí šátek či čepice. Nedávno se tyto doplňky rozhodl odložit a vypadá to, že se s nedostatkem vlasů již smířil.

Bohuš Matuš: Gott mi pomohl dostat se z depek a vyhoření

Video se připravuje ...

Jak se ovšem stalo, že se již od útlého věku nemůže pyšnit bujnou kšticí? Důvodem je zlomené srdce! „Je to už hodně dlouho. Když mi bylo šestnáct nebo sedmnáct let, tak jsem byl na táboře, kde jsem se nešťastně zamiloval. Nevyšlo to a já jsem to dost prožíval," zavzpomínal zpěvák Bohuš Matuš.

První zkušenosti s láskou nenesl zpěvák vůbec dobře. Nepodepsaly se na něm pouze emočně, ale i fyzicky. „Dost mě ta nenaplněná láska trápila, a tak jsem se vydal na procházku do lesa. A tam byly takové kuličky na rostlině, které jsem si spletl a snědl jsem je. Byl mezi nimi rulík zlomocný. Následoval týden na ARO a z toho jsem o vlasy přišel," vysvětlil zpěvák v rozhovoru pro server ŽivotvČesku.cz.

Bohuš Matuš a jeho zázračná dcerka (1,5): Vyzpívá to, co táta!

Video se připravuje ...

Že tehdy jako náctiletý patrně věděl, které bobule pozřel, nyní nepopírá. „No, úplná náhoda to nebyla. Život mě zkrátka přestal bavit. Vlasy mi slezly hned druhý den v nemocnici, měl jsem jich plný polštář," otevřeně přiznal Bohuš Matuš, kterého nešťastná láska nakonec nezlomila a nyní žije ve šťastném manželství s o téměř 30 let mladší manželkou Lucií (19), s níž vychovává dceru Natálku (1,5).



Přečtěte si
ovoce111
15. 8. 2022 • 08:11

Já slyšela už dříve jinou verzi od docela dobrého zdroje. Experimentoval s houbičkami a dopadl blbě, navíc bez vlasů. Nula, která si nezaslouží pozornost. Holt bulvár vaří i z vody

dejv cica
14. 8. 2022 • 12:49

Hnusák pedestr ať si třeba strčí palici do cirkulárky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.