Matušovi se musí stěhovat do většího! Můžeme gratulovat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matušovi se musí stěhovat do většího! Můžeme gratulovat?

Druhé dítě zatím v plánu není
Druhé dítě zatím v plánu není (archiv Blesk)

Zatímco během covidu se o práci strachoval, dnes zpěvák Bohuš Matuš (49) neví, kam dřív skočit. V poslední době se ovšem stihl přesvědčit, že mnoho práce nedělá dobrotu, co se zdraví i vlastní rodiny týče, a rozhodl se jednat.

Zpěvák Bohuš Matuš je ve svém životě maximálně spokojený. Manželství s mladou Lucií mu klape, dcera Natálka roste jako z vody a stěžovat si nemůže ani po pracovní stránce. Pravidelné vystupování si ale pomalu vybírá svou daň, a tak zpěvák usoudil, že bude lepší zase na chvíli zvolnit. „V září jsem vystupoval pětadvacetkrát, což jsem přehnal, protože to se nemá. Pak jsou unavené hlasivky a celý člověk. Hlavně mám rodinu, se kterou bych chtěl být. Vždycky přijedu až večer a obě už spí,“ prozradil Matuš webu Super.cz.

Bohuš Matuš: Gott mi pomohl dostat se z depek a vyhoření

Video se připravuje ...

I po letech zpěvák dokazuje, že stále patří mezi muzikálová esa. Důkazem je i nová hlavní role v připravovaném muzikálu, což je sice z pracovního hlediska dobrá zpráva, z toho osobního už méně.  „Teď navíc budu v muzikálu, kde budu mít hlavní roli, tak to budu pryč i přes den," krčí rameny. Matuš se ovšem nechce ocitnout v podobné situaci, jakou zažíval během pandemie.

Bohuš Matuš a jeho zázračná dcerka (1,5): Vyzpívá to, co táta!

Video se připravuje ...

I s ohledem na současné události ve světě chce více vydělávat pro strýčka Příhodu. „Snažím se, střádám peníze, člověk v téhle době nikdy neví, co se bude dít. Chceme se i stěhovat, protože byt je nám už malý,“ vysvětlil Bohuš Matuš, jenž by rád dcerce pořídil sourozence. Zda má stěhování co dočinění s případným druhým těhotenstvím manželky Lucie, nepotvrdil, ale ani nevyvrátil…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.